Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, od prvih šest komentara tvojih je pet ! nego , reci ti meni jel kasni plata na klix-u ?
kakvi trollovi ovi cetalji
Ti ces mi iz te tvoje selendre pricat kako je u Sarajevu,,,za nas grad si cuo samo preko novina...
stvarno su mi simpaticni ovi fakini koji sebe nazivaju raznim nadimcima i pisu pismom koje je davno otislo u historiju...ako vam toliko smeta ovo nase divno Sarajevo i ako je ono guzno crijevo i smrdistan,i frtaljistan i sve tome slicno...hajte brate nadjite sbebi sajt (\"site\" izvorno) koja ne pripada ovom gradu ili jos bolje nadjite sebi neki grad na koji niste ljubomorni i gdje ce vam bit lijepo pa tamo laprdajte koliko vam volja...a ovako malo-malo,Sarajevo ne valja a svi visite po nasim gospodskim portalima i prljate nam svojim jadnim,zavidnim,nepismenim,papanskim komentarima virtualni prostor...hajd sad RAZGULI!!!
butcher : Ako te bas toliko zanima moj posao je profesor srednje skole te pare su posteno zaradjene a ti si jedno govno koje treba policija sto pre sa uclica da pocisiti !
Policija je izjavila da su vatrogasci ugasili,lokalizovali pozar sto to nije tacno nego vlasnik automobila i dve druge osobe koje su se tu zadesile i nakon toga vatrogasci su stigli na mjestu incidenta.Na istom mjestu istom vlasniku je ukradjeno(otudjeno) vozilo vw Sharan 2008 godine, i od kojeg nema nikakvog traga . Opet je izvrsen napad Kradje na istu osobu S.H iz Luxemburga.Osumnjiceni C.S. kojeg je policija uhapsila,pokusao je ukrasti auto opet VW Sharan zadnji model pomocu vatre koju je podmetnuo ispod automobila misleci da ce se vrata auta otvorit sto se nije desilo i tako je auto pocelo gorjet a on se dao u bekstvo.Znaci nacinio te tesko krivicno delo Kradja, kao i ugrozavanja sigurnosti. Nisam zadovoljan izjavom od strane policije.Ja sam vlasnik automobila to jest zrtva incidenta-NAPADA,koji se dva puta vrsi nadamnom.
svaka čast policiji pa ste piromane počeli hapsiti .
mens cini dosho vakat za ugasit ovaj sajt... shto je previshe previshe je... mario i dario, stvarno mi je zao al ovo je prevrshilo svaku mjeru... hajd sad trk u FUP :P
Ni jedan ozbiljan portal ne bi dopustio ovoliku kolicinu nacionalistickih, homofobnih komentara kao sto to omogucava portal Klix.ba nekada u siroj javnosti poznat kao SarajevoX.com. Sve u svrhu sto vece posjecenosti, vise klikova znaci vise interesovanja sponzora samo mi nije jasno kako se neki ozbiljan sponzor moze reklamirati na stranici gdje se toliko propagira kroz komentare nacionalna netrpeljivost. Jad i cemer! Redovno pratim i portale iz regiona i nigdje nisam vidio ovloiko trolovanja u komentarima, off topic gluposti... Davanja prostora likovima poput ODINA, Brcaka i slicnih psihopata koji troluju li troluju. Sve u svemu neka vs je stid!
Ponjamke ti se na sve redom one \'heroje\' navedene u članku radiosrbija.ba, izuzev Pimpeka, vaško komuništička
Povoljno dojim Bošnjačke k.i.t.e., cenera plaćam po pušenju, .bo ja svoju ter.ma krmovlašku
Sto je sad popularno palit auta u seher gradu..
Kud voda teče? Kud Babo reče! A MIljackom? Samo smeće! Nismo mi Alijini. Mi smo Babini! Ponosna braća iz Bi\'aća!
mi srbi smo arijevska rasa!
@BRCAK ja kad se sa svoj.om brac.om nap.ijem, baca.m gran.ate na poro.dilista, pa odem do drugog brata sr.bina koji puca iz sna.jpera na dje.cu, prije toga odem kod po.pa da se prek.rstim i u ime h.rsta cini.m ter.ror. isti sc.enario se desava u cec.eniji gdje moja bra.ca r..usi u ime h.rsta cine geno.cid...na.se zen.e izb.ace kr.stove na g.ole si.se i to nam je vje.ra srp.ska pravo.slavna.psu.jemo i pij.emo od do, i jede.mo i pec.emo pras.ad 20 m od mas.ovnih grob.nica..to je nasa vje.ra prav.oslavna
Eksplozije bombi,samoubilački napadi,terorističko djelovanje koje svakodnevno uzrokuje pogibije,razaranje i smrt,nesmetano i neometano djelovanje Al-kaide,strahovita glad koja desetkuje stanovništvo,neviđeno i dosada nezapamćeno siromaštvo koje razara i pustoši,...su nažalost odavno postala svakodnevnica i normalna pojava u islamističkom dijelu federacije(23,56%),tako da je paljenje automobila jedna obična i nebitna sitnica.Incest,poligamija,šerijat,vladavina hodža muftija i mula na čelu sa Cerićem,kamenovanje i bičevanje žena,zabrana idenja djeci u škole,zabrana gledanja televizije,zabrana voženja automobila(kojih zbog strahovitog siromaštva ima samo par komada)vraćanje u kameno doba,...su postali,nažalost,svakodnevnica na Evropskom tlu.Zapadna obala,Avganistan i Iran su se preselili na samo nekoliko kilometara daleko od \"civilizovane\"Evropske Unije,koja to mirno i pasivno posmatra.
Ovi Guzocrijevasi pogani ljudi brate ! Prije podne mrze sebe ,poslije podne citav svijet ! Hajde nekako razumijem da mrze Srbe pa i Hrvate ali sto sebi prave sami probleme ,bacaju bombe, pale automobile i ko zna sta sve sebi ne rade ! Uzas !