Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plemenski nagon...
jadno
Zar u Zvorniku postoji Dom kulture?
koji idiot..................... @UmorVlasky.............i ti si idiot parekselans
@UmorVlasky ja znam da nisi..........i prestani da trolas.......ne pristaje ti.....pametniji si od toga
@UmorVlasky ti ne znas nista........premlad si.............da znas sta ja znam to nikada nikome ne bi pozelio........ja zelim da zaboravim sve strahote (koje sam prezivjela a ti nisi i ne znas kako to izgleda)...........ne zelim da to iko ikada vise prezivljava...........ni moja djeca.........a ni ti........
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
N.H.-ova poruka je bila jasna...
Otprilike. A i ti seoski domovi kulture su u raspadu, eventualno negdje ima seoska kafana u istom, ako to ne onda nema ništa. Ne čudi.
@neednolog kultura je svugdje pala qurcu za uši, da izvineš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)