Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav sličan slučaj imam i ja svojim komšijom koji živi iznad mene i invalid je.Stan mu je brlog bukvalno,od smrada se ne može uči.Do sada je plavio stan u kojem živim već 3 puta.Jednom meni i dva puta prethodnom vkasniku.Jednostavno odsjeće kabl za kablovsku i spoji sebi.Komšije i prije mene kažu da su mu pokušavali pomoći, ali ništa. Zvao policiju,napravili zapisnik i to je to.Niko ne zna šta sa njim uraditi, a evidentno je da nije sposoban živjeti sam.Kome se obratiti.
Pa ne moze se sam zapalit
Za ove Sri lupaju, treci put da lik koji je psihicki bolesnik pokusa da zapali stan, toliko o drzavi i ustanovama za zbrinjavanje umnobolesnih. Drzavi i vas tropical sto nam je vodite, dobro vas nabijem na tukija
Covjek lozi na sred sobe dobro sve nije otislo u pm i niko nista
Uskoro će biti manje plina, a samim tim i manje požara.
Da sve bude uredu sa povrijeđenom osobom... Samo to.