Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.eš auto, ako ispod haube ne piše "achtung"
honda accord, opel zafira, opel corsa, ford focus, mazda rx8, A4, A5 Cabrio, A5 Coupe, A6 sedan, Q5, mercedes je povukao milion vozila i to iz C, E, CLA, GLA i GLC klase zbog opasnosti tzv. samozapaljenja, jedino talijansko auto kod kojeg postoji ovaj problem je Maserati i to vozila koja se prodaju u americi... ne vozim alfu ali kad papci počnu srat'... Jeremy Clarkson kaže da je alfa romeo ne'a dalje ali dođe glupi klixovac i kaže da je to sranje..
Ne rise Jeremy, pred kućom ti alfa bila .
Je li se samozapalio?
ma cuj alfa se zapalila hahahha
Mešćin' da je on oždio pa se zaždio?!
sjajmo
Ne bi ja rekao da je ovo parking.....
(P) | | |
"Zapalio se", auto se ne može sam zapaliti dragi Klix novinari. Vrijeme je da opušete prašinu sa bukvara i prestanete sa "provaljivanjem" iz dana u dan ...
@vlado.nine Auto ne može zapaliti sam sebe. Može nastati spontano paljenje uslijed nekog kvara, to i dalje nije paljenje samog sebe. Isto kao što "obavještavaju se građani" nije ispravno, jer građani ne obavještavaju sami sebe neko nego (autor obavještenja) obavještava građane.
@vlado.nine Prvi dio - ne slažem se. Drugi dio: Konkretno za na pr: "obavještavaju se građani da će prilozi za ... biti dostavljeni u XY..." - ovo je ispravno??? Tvoja logika ili imaš navedeno negdje u pravopisu da je ovo gramatički korektno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A skoro ugradio sebi pojačalo od 300w
Alfa je to, plane i ugašena .
Zapalio se od silne strasti - Cuore Sportivo