Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad nijedan smrdo iz RS-a ne moze ici u Belgiju...zato su oni i donjeli taj zakon...da se rijese sprske gamadi
sigurno bila na radiju pjesma sve je postalo pepeo i dim
Sta ces kad je star ko grcka polovnjakovic sad deri te osiguranje mangupi prevaranski fuj
sta ocekivat od sadaka vozila
U nekadašnja vremena, kada su Mercedesi 0303 harali našim cestama, a boga mi i danas, ne čuh da se i jedan Mercedes bus zapalio. Dok, malo-malo, zapali se neki MAN. Razloga dovoljno da se prevoznici zapitaju zašto kupuju MAN-ove koji se rade u Turskoj, mada to na prvi pogled financijski izgleda povoljno.
ovoga nije bilo u Titino vrijeme...
Jel moguce da nije Globtour?
Ovdje se još uvijek može čuti ona rečenica iz filma"Ja sranja u Ruandi".A Ruanda poslala satelit u orbitu.A hajvani i dalje njište ko konji i seru na usta i šire zadah mržnje .Pomjerite guzice sa stolice i sa Klix-a,eto samo što niste dobili dekubitus na guzicama.
Sreća pa je nOrod iz njega izišao na vrijeme
gledam danas covjek onom vezicom uvezao branik poslije udesa i vidis da je to vec duze tako jer je korodiralo oko rupa i pogleda naljepnicu na sajbi , tamo da je nedavno uredno tehnicki prosao ???
Voze se neispravni autobusi i kante stare preko 30 godina. Kontrolecispravnosti autobusa se uopste ne provjeravaju
eto ti znaš jel.ovaj bus bio nov ili star