Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije normalno...S POSTOVANJEM PREMA VAMA KLIX REDAKCIJO ZAR MOZETE DOPUSTITI DA SE DECA VREDZAJU?OVAJ MONSTRUMSKI I UMNO POREMECENI KOMENTARI SU ..DNO DNA..
Dobro Klix-e, dal‘ vi uopšte pratite šta se švlja po vašem portalu??????????????? Komentator koji je za hitno odstraniti „KantaOdJupola“ ... ja ne zelim mi mravu zlo ali ovo poremećeno stvorenje ...
Svaka ti cast drug..
@DELIJATIFO... drug ;(. Suze mi same kapaju... za ne povjerovati šta zemlju gazi... 😥😥
.. sramotno da se deca vredzaju ..klix gasite ovo..
Naći roditeljae, ubiti i kastrirati do petog koljena
@Istovaranje5 STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
@stopgovormrznje Nije širenje mržnje, nego širenje ljubavi. Trebam li crtati?
Roditelji??? ... mrvica mala neduzna 😥😥
Casna sestra garant
Gasite komentare na ovakve vijesti. Ova vijest je previše strašna, da pustite ovdje budale da liječe komplekse i pišu gluposti...