Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To te snadje kad se pije alkohol i pretjeruje u zlu.. bozije prokletstvo te stigne. A pored robije i samice, isto ce na kraju skoncati. Osvetit ce ga dijete ubijenog ako niko drugi.
Kad izađe za pet, eto sudiji opet posla...
Mother, here I am in Konjic, I'm here when I gather everything, I was just on the line, no one wants me, everyone knows me like an evil couple, no one has not SEALED me and now no one wants to know me, everyone is in a hurry to eat a hot meal. I smoked Tariq al for free, they keep him on a sniper rifle and he pedals for me ... I have a little dande in the fridge someone from the local community they will share digging shovels