Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god uradio BRATE UVIJEK CU DA TE VOLIM I DA STOJIM UZA TEBE !
a nije ti to trebalo , al eto tikky cuvaj se !!
ovo je smijesna drzava stvarno
smail i jeste domsko dijete, jer ga roditelji nisu znali odgajati na pravi nacin....ne opravdavam ovo sto je ucinio i treba ga kazniti najgorom mogucom kaznom, ali ga zaista zalim, nije on birao svoje onakve roditelje.....
nije to kazna, nego mu je odredjen pritvor od mjesec dana dok traje istraga tuzilastva kako bi se sprijecilo da pobjegne, ponovi djelo ili utice na svjedoke. kazna ce uslijediti kad ga osude.
da je sad Semiha Borovac gradonacelnica vjerovatno bi pokret DOSTA`organizirao neke prosvjede ovako nista od prosvjeda... tuzno ali istinito
incident?!!!
hahaha Mjesec dana? I šta poslije? Ma ovo je cirkus od države.
dom do 18 -te. Pa psiholoski razgovor.. i onda RazMisliti dugo i dobro da li je sposoban za zivot medu ljudima. Taj mjesec je kao godisnji.
i mjesec dana...eh kazene, pa to je nevjerovatno...fuj nasi drzavni organi...