Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukupno je bačeno 6 bombi, ne znate brojati!
DOKAZ ISLAMSKOG TERORIZMA U ISLAMSKOM GRADU
NE ZNAM STA VISE SIPA CEKA
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bacaju se bombe, vode nema, kisika nema, para nema, pravde nema, sigurnosti nema. Mi smo u ratu, samo to jos ni ne znamo!!!
cekamo da se cuju tekbiri i to je to
Imate 100 dzamija insala
sigurnost narusena, ma ja. Maloprije citava ulica Logavina pod policijskom pratnjom, vozila sa rotacijama, jedni za drugima u koloni, nek se zastite guzonje,njihove guze su zlatne a nas ko sljivi!
Biće da su bombe jeftine.
sad bi ko trebali gradjani da dahnu dushom sto slucajevi bombasa nisu povezani,sram vas bilo na izjavi umjesto sto izbacujete tako glupe komentare bolje hvatajte bombase
bitno je da specijalci pretresaju auta običnim građanima, a kriminalci se vozaju i bacaju bombe.
Sigurnosna situacija u gradu na zadovoljavajucem nivou. Građani mogu nesmetano da se krecu uz preporuku korištenja šljemova i pancirnih prsluka.
Treba provjeriti da li je Boško Buha na slobodi...
Biznis mu ne ide, nije mogao da prijušti reket ovog mjeseca!
Bombaški napadi u Sarajevu su teroristički akti i tako ovu pojavu treba tretirati. Sve snage policije i policijskih agencija treba pod hitno mobilizirati kako bi se počinitelji pohvatali i izveli na sud. Svi slučajevi su uzajamno povezani načinom izvršenja krivičnog djela, sredstvom izvršenja krivičnog djela, a vrlo vjerovatno i motivom izvršenja krivičnog djela. Bombaški teror u gradu postaje već naša svakodnevnica i značajno umanjivanje nivoa sigurnosne situacije u gradu.
"Mevludin Halilović za Klix.ba kaže da građani nemaju razloga za brigu te da eksplozije nisu povezane." Jeli ovaj covjek lud ili se pravi lud, volio bi da mu bace bombu blizu stana ili kuce pa da vidim hoce li imati razloga za brigu. Koja budala je ovoga stavila za komesara, pa on nije spreman ni za sejuritasa a kamoli za komesara, kad je komesar ovako glup kakvi li su njegovi podredjeni.
Refko i Combe bacaju bombe
To borci vjezbaju za napad na dusmane Pali!!!!!!!!
povezane ili ne, kako da se ne brinemo? ako je neka zezancija, ja ne skontah....policija dobro radi ali ovo moraju upratiti.
bomb challenge :D
Pioniri islamskog terorizma, bili i ostali... Etiketa koja postaje za poturice poznata sirom svijeta, Srebrenica se sve vise spominje kao opravdanost u svim zemljama Evrope ( samo javnost ne smije zbog politike da kaze) itd... Gdje god sam otisao, znaju za rat u BIH, prvo sto kazu "trebali ste ih jos u Srebrenici, znamo sta su radili"... Mladji likovi iz pariza, sami poceli na tu temu jer mi nije ni bilo na kraj pameti da rat spomenem..
volio bih da sam ti blizu. toliko blizu da mogu osjetiti tvoj strah. strah usmrdjelog cetnika. mali smrdljivi, ti nisi obisao koziju cupriju a ne neku grad u europi.
@mufaiali Majstore, da si bio mudonja i ti tvoji kukavicki preci, ne bi bio poturica , pi...a ti materina...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ovo ide u prilog seheru za kandidaturu kulturne prijestolnice evrope kako hoce da pokrene inicijativu uvzeni profesor Spahic.Ja nesumljan u lose namjere gospodina Spahica ali sa ovakvim stanjem u drzavi i samom glavnom gradu meni bi vise prilicilo za dinamitasku prijestolnicu Texasa