Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo zamislite da je ne daj Boze ovo otac od nekog od vas... nije ovo tema za prepucavanje i ruganje.
Ne treba se nasladjivat tudjom mukom, nije ispravno. Daj boze da nadju naseg sugradjanina Savu, hladnog i bijelog.
E cuj Mile Medjed 😂😂😂😂
Ne postoji ni jedan Srpski portal gdje bi mi ovako nesto POMISLILI a kamol pisali za musliamne u nevolji..a u komenatrima dole kao i slicnim crnim vijestima iz RS se vidi sta nam zeli dobar dio balijetina..i poslje oni su multikulti dobre komsije a mi pijani srboCetnici ma mrs stoko muslimanska
@ZlocestaNejra Zaglabaj ga smrdkinjo
Stalno kmecite nesto o srpskim portalima, pa lati se tih srpskih portala Servkinjo krezuba, pusti nas da u miru vrijedjamo Serve.
Je b vam majku po ganu zlobnu muslimansku !! To je ta balijska zloba ,znate se narugat starcu od 80 godina samo jer nije vaa,a glumite neke dobre komsije multietnicare..najveci licemjeri i klosari su balije !!
@ZlocestaNejra Ko je ba multietnicar Milice?
Ima 80 godina, ne isplati se tražiti ga....
@SilenceDoogood da ti je otac.......drugacije bi mislio !
@bavarskidekolte Mom ocu se ovo ne može desiti.... Prvo, zato što moj otac ima djecu, drugo što nije vlah !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)