Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija bi trebala sluziti kao zastitnik naroda a ne kao zastitnik vlade i rezima.
A koliko je bilo napada od strane policije ka normalnim i postenim ljudima? to niko ne broji? Stoka udara sta god stigne !
dobro provjerite ko je koga prvi napao, mozda su ovi hapsili bez razloga...
Napadat ce ih sve dok ne pocnu zaposljavat prave skolovane fizicki spremne policajce koji imaju samopouzdanja i udarit kad treba. A dokle budu zaposljavali obicne ljude koji nisu u rangu ni karatiste sa zutim pojasom, tuci ce ih svaki dan.
Od tih napada , pola su mrki pogledi, i casna milicija ti odmah smjesti prijavu :)
Pa nije ni cudo jer i oni sami svojim represivnim ponasanjem(po nalogu rezima) dovode sami sebe u takav polozaj. Imali smo proslotjedno nasilje u sred BL nad onim starijim covjekom koji dosao iz Svedske na odmor. Mislim da na onaj presing i bespotrebnu upotrebu onolike sile i brutalnosti sto se moglo vidjeti u medijima liberalne Svedske vlasti nece bas tako imune ostati prema BL rezimu
D.K. može biti samo Donkey Kong.
Ma hajte molim vas , imamo mi bitnijih stvari od napada na policajce .... u rs policajci napadaju i kad se ljudi brane onda je to napad , u federacji nije nista bolja situacija ... ne pisite gluposti ...
Znaju oni da će toga biti mnogo više, zbog toga žele rezervni sastav, da mlati narod, naprave komunističku miliciju, da ne smiješ misliti o Željku Cvijanoviću, Dodi i ostalim EU pijunima koji imaju blagoslov da hebu vlastiti narod. Sjeme im se zatrlo...
kakva je statistika od 16 !? mjeseci... I jos me nesto interesuje koliko su napada izvrsili policajci manjeg entiteta!?!?!?
U Federaciji ladno ubiju dva policajca, a ni dan danas ne znas ko je ubica. Komsije tih policajaca izadju da protestuju, ala ne zbog svojih ubijenih komsija vec dajuci podrsku pravdi za Davida. Ipak im je mnogo vaznije da pokusaju da poremete RS, nego pravda za vlastite komsije.
A u Federaciji 3 ubijena. Za jednog se zna ubica(Gacic),a sta je sa drugom dvojicom?
vjeruj mi da niko dana neće odležati
Pazite se. Kad ćete opet udarati trozube Dodikistance na 183 KM mjesečno? Da pripremim kokice hihihihi
to su napadi na sluge mafije...
pa kad je dodick potkovao sudije koje ne osuđuju kriminal nego ga čine