Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi iskoristavaju dok je rijeka duboka
Sada na snagu stupaju naši forenzičari. Nakon sedmog dana, istraga pokazuje da je sve ovo nesretan slučaj.
poznavajući naš CSI BIH već znam da će proglasit da je nesretan slučaj
zar mu nije niko reko da je Bosna plitka za plivanja i ima virova !!!
...sto su ovi zaredali u rijeci...jbt da nam se nisu sirene pojavile po rijekama :-D
pa jes..zadnja je bila tvoja ma.ti koju je dokacio turcin...i posle je skratio za rep :-D kazu ima nalazi se jos u zemaljskom muzeju al nam muzej ne radi :-D
opet zavedeni mošnjak izluđen do bola skončava svoj jadni život provodeću u zabludi veliko mošnjačkih isperivača mozga da je bio hrvat nebi se ucmoko u po hladne bosne kmeeekk kmeeeee kkmeeeekkk
....meni ovaj kikserko fakat pocinje biti smijesan...kad ga procitam suze mi frcaju :-D
Ubio ga neki navijač Selje. Samo su oni sposobni za to. Džeko Džeko nesposobni stvore. Živio Emir Obuća! Ovo je Bosna, nije Grbavica!
Da nije kikser ?
nije on,on je trenutno kod Pope,snimaju film 18+
Mozda ga je pop udavio ko zna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kad sam prolazio tim ubavim krajem, gledao sam malo: lijevo brdo, desno strmo brdo. Za sunčanog dana, nebo i sunce se vide 2 do 3 sata, ne više. Sunce izlazi u 11,30 a zalazi u 14,30. Zimi ga tjednima i mjesecima ne vide. Kakvi će biti?
Ama nije ni kod mene ekstra, al ovdje gdje rekoh - desio se odron na glavnoj cesti, pa smo se morali spustiti obilaznim basamakom kroz Nemilu (sjetio se Špice iz Nemile), blato do pola vrata automobila, kiša iz neba i zemlje, a u avgustu je do 11 sati slana po ledini.
Makadamom mozda, nije se vidjelo od blata. Mogao je biti i basamak.
Logično.
Zar opet, TUGA,TUGA.....