Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom i zauvijek treba stati u kraj ovim nesvjesnim vozacima
vlaska posla
Kakav covjek moras biti da ovo uradis i odes?!
Jos jednom se dokazala tvrdnja da svi seljaci voze VW. Ta ista marka je poslije rata donijela najvise zrtava svidjalo se to nekome ili ne. Zabraniti uvoz VW smeca da seljadija nema na sta drkati
Najači mentalitet, većina i mojih poznanika drugova. Glume nešto sa tim vozilicama, jetta iz 87- me , golf stariji od mene i dvojica braće kombinirano, ne dao Bog da je kakva petica četvorka ili u dostojnom stanju mazda pa to goni samo se čeka kad će u treću banderu. To je taj macho mentalitet a kad prigusti bježi ko najveća kukavica.
Kakvog yebenog Kneževa.
moli boga da te nadje policija a ne roditeljj