Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brze od zivota! Ljudi, cuvajte se, samo jedan zivot imamo.
Ovog internacionalca sam ismijavao, ali kako vrijeme ide počinjem da ga iskreno žalim.... Vidim da dijete zaista nije dobro i da mu fali društvenog života i nečije podrške pa već mjesecima i svaki dan piše ove moralno vertikalne fraze kako bi dobio vašu podršku Ovo je tuga jedna, kad vidiš da postoje i ovakvi ljudi.
Tacno Internacionalac ostavi svoje ime, prezime, I adresu da ti pomognemo! Dok jos ima vremena, nisi dobar nikako
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rastoderizam u porastu...
Sta ima od onog papka? Dokle je doslo se s slucajem zna li iko?
sta ce covjek naletio na jak bocni vjetar koji ga je odgurao s ceste...
I dalje mi nije jasno gdje je Biljana/Ljiljana?!
imao sam isto auto prije 2 godine ,smece od auta nije ni cudo dto je sletio.
Vidi papka sto je samljeo avea od 20 marki Ne zna papak da je mogao ubiti 30 ljudi jer tu stanca bruku studenata iz 2 fakulteta i jos vise putnika sa autobuske i zeljeznicke stanice...
ma bitno je da je on papak što žuri na POSAO a ti sa zanimanjem "rođeni sarajlija" sjediš na klixu i komentarišeš
Papak nego sta nego papak a ja rodjeni sarajlija ne sjedim kuci nego uzivam u privatluku i rigam na seljacice koji ''zure na pos'o''
Pod hitno u Sarajevu ponovo uvesti konjski i magareći saobraćaj.
Pohvale Vodovodu ! Dobro napravljen šaht !!!!!
Jos malo pa ce na Klixu pisati i kad neko prne!
Posto znamo da Niko ne radi u Bosni u 6:30/h. pijan u to vrijeme se vracao na spavanje.!
Ništa čudno, neki dan gledam, na istom mjestu, momci se trkaju........
Dobar ovaj golf za dijelova!
nije ti ovo golf...
Ala ga je skren'o sa kursa, minimum 50 metara je vozio van kolovoza. Mora da je imao infarkt, ili tako nešto...bez obzira na godine, moguće je.
Ma ja lice staro 20 tak godina ima love da voza golfa 5 i da bjesbi sa njim po cesti.
Prije nego lanes neku glupost i osudis nekog, pogledaj tri puta prije toga, ako treba. Za pocetak ne radi se o Golfu, u pitanju je Chevrolet Cruze, ako sam uspjela dobro primjetiti prolazeci pored. Druga stvar, 87 godiste i nije bas 20 godina, blize je 30. Trece - u pola 7 ujutro cisto sumnjam bas da divlja, prije bi rekla da ide na posao. A cetvrto, cesta je mokra, generalno se u gradu brzo vozi - da se ne lazemo, moglo se svakom desiti. Ne znam ko je u pitanju uopste, ali me nervira sto sve hejtate i na sve imate svoj strucni komentar ,a pojma nemate.
Ima 27 god.. To je star insan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)