Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sejo Šteta pa je ti nisi \"očistio\", majmune.
Djeluje pri Ministarstvu civilnih poslova, i pri Komisiji za deminiranje, a finansira se iz budzeta Vlade FBiH. Koja se jos drzavna institucija finasira iz budzeta Vlade FBiH?
Nije tacno da je drzavna institucija...Organizacija za sebe. Uci, citaj
a lepi deda miloje kako si znao da im je odnela jaja, ali nisi znao da su ta jaja bila u tvojoj babi jtm
BiH MAC nije firma nego drzavna institucija !!
-Nevezano za ovaj tekst,Raja imali kakve utakmice veceras repke !
Naravno da smo centar! Zasto ljudima govoriti idi u Beograd/Kragujevac ako hoce da vide Srbiju? NE! Dodji u nasu Bajaluku, Banjaluka srce Srbije. Vise cirilice nego u Beogradu :). Isto tako za Zagreb i Zadar, treba ih dovesti u nas Hravatski Mostar. I na kraju im ponudimo malo Sarajeva i Bosne. Tri drzave u jednoj, sa mnogo mina, porusenih dzamija, groblja ovoga onoga. To je centar svijeta!
Nadam se da im je odnjelo jaja. Hi hi hi hi hi hi.
bosna je centar svijeta,jedino mjesto gdje jos uvijek mine stoje na putu.
CNN
Ma ajde, jedna minja manje vise...nego igra li Begovic?
super jedna mina manje :)