Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogu hvala, posljedice su nikakve, kakve su mogle da budu. Vozaču želim brz oporavak i da čim prije sanira štetu na svom vozilu.
Sad ce Makron opet o Bosni cim pojede kroasan🥐
@AmidzaGagara To je sasvim normalno, mi smo za primjer svega naopakog ... da mi sta valjamo i Bog bi nas pogledao drugacije .... ovako mala zemlja,a puna Sirija nasih ljudi .... nije svijet budala
realnost..pa prihvatite haške presude i popravite sebe!😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dnevnik.hr objavio teroristicki napada Renaultom :)
Sad ce opet Makron o nasim teroristima...
On na kocnicu, kocnica ne radi, on za rucnu, rucna ne radi, on u ambasadu, ambasada radi.
Amerikanci su ga već zapisali imenom. Nije važno da mu je samo pozlilo. Čak će mu i telefone jedno vrijeme prisluškivati. Šta vi mislite kakvo je ovo vrijeme danas došlo. Ovi konflikti na bliskom istoku je katastrofa za bošnjake.
teroristicki napad
sto vozite ako niste zdravi, j*t pa mogo je udariti nekoga
Nestalo mu goriva prije no što je zabio auto u ambasadu?
Garant utjecaj nekog EMP zračenja .
Jbg jarane bolje da si umro, sad ce biti namjerno