Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno pitanje za administratore koji ocigledno slabo rade, gdje je prica o sinocnjem pokusaju kradje BMW X6 na taxi standu kod centrala u 23 i 55??? I napadu kradljivaca na taxiste koji su se tu nasli??? (Potegli su oruzije na njih, i naravno uspjeli se pobjeci ali bez X6 koji je u vlasnistvu Denisa Stojnica) ???????????????
Vapaji djece osuđene Iranke \"Pomozite našoj majci! Ne dozvolite da je kamenuju!\" Slučaj Iranke osuđene na smrt kamenovanjem zbog preljube privukao je veliku pažnju javnosti. Takvu primitivnu kaznu osudile su mnogobrojne zemlje svijeta, te je pokrenuta kampanja za ukidanje takve kazne. Sud u Tabrizu osudio je 2006. godine Sakineh Mohammadi Ashtiani na kaznu bičevanja zbog \"protuzakonitih\" veza sa dvojicom muškarca nakon smrti muža. Nešto kasnije Iranka je osuđena za prebljubu, iako je tvrdila da je njeno priznanje iznuđeno pod pritiskom. Ashtiani je osuđena nasmrt kamenovanjem i svakog trenutka čega se sprovođenje te presude. Ipak, svjetska javnost se probudila. Pokrenuta je kampanja za spas Iranke, a uključile su se i mnoge slavne osobe, među kojima i glumci Emma Thompson. Colin Firth i Juliette Bionche, zatim modni dizajner Katherine Hamnett, dramski pisac David Hare, te mnogobrojne slavne ličnosti koji zahtijevaju da Ashtiani bude puštena na slobodu.
Samo još jedan uobičajen dan u Kandahar Cityu.
mashala papak iz golfa dobio batina hehehe tu sortu goveda za volanima golfa 5 i 6 treba svuda degenecit
sarajlije seljacine.Nista novo.
svaka cast sarajlijice, moji ste idoli he he he. samo tako samo tako, to srce zeli,... samo tako samo tako...... to me veseli... ojhaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja Dine levata, dobio batina, fulo nozem i sad ga jos i zatvor ceka... Koji kreten
SARAJEVO TREBA PROMIJENITI IME U \"CAKIJA SELO \" A STRUKTURA STANOVNISTVA PRICA ZA SEBE! TAKO ZVANA \"FGR\" SVE GOLI MAHALAC-PRIMITIVAC,PLUS OVI STO SU SLJEGLI SA STRANE KRKANI \"HOROR SELENDRA\" NI KUCNOG ODGOJA,NI OPCE KULTURE ! NEKA VAM JE BOG NA POMOCI,ALI JE CINI SE I ON DIGAO RUKE OD VAS, VJEROVATNO VIDJEVSI, SA KAKVIM \"LJUDIMA\" IMA POSLA ! BOG NA POMOCI,ALI JE I ON OD VAS DIGAO RUKE,VIDJEVSI KAKVI STE !
Kako to d se Pipo nije vec i ovdje oglasio sa svojim \"pametnim,visokoumnim\" komentarima
Jucer \"sarajlije\" zbole zastitara u Makarskoj, a danas se dva \"najnovija pazarca\" klala po Titovoj u saobracaju. I zamislite sad da im ukinu vize!!?? I da ovakvi \"pristojni\", \"kulturni\" i \"tolerantni\" Bosnjaci pocnu mijenjat saobracajne propise i klat vozace na raskrsnicama Beca, Berlina, Pariza, Brisela... Zato vize ne treba nikad ukidati nego ih pustiti da se bodu na svojih 24 posto
Sve je dobro dok se rokaju na svojih 24 posto. A rokaju se momacki, od Bugojna, preko Zenice, do Najnovijeg Pazara
Onoga cega nema ni u Novom Pazaru ima u NAJnovijem Pazaru
....mamicu im obojici....
sto bi ih zatvorili? pa nisu prelazili cestu na neoznacenom mjestu, niti su iznosili cigare iz zemlje da ih pritvore. samo je jedan drugog nozem posjek\'o. da je ko strad\'o, ne bi ih ni u stanicu vodili, nego bi odmah bili pusteni kuci.
Kabul u srcu Evrope