Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo drzavo...
@zateznistub. oni znaju da ce ih kostat to sto je on u pritvoru, zato oni pustaju klosare i bijesne pse kucama. Jer menscini svaki onaj sto odlezi jedan dan u zatvoruu kosta drzavu menscini preko 80km do 100km, zato je danas situacija ovakva, pa ih pustaju konstantno
sto smo iznenadjeni? Ovo se znalo unaprijed.. Cccc zalosno..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Najmilije mu spominjem ko je ovakvu odluku donio.....hvala
@Djimi_Gloo oni znaju da ce ih kostat to sto je on u pritvoru, zato oni pustaju klosare i bijesne pse kucama. Jer menscini svaki onaj sto odlezi jedan dan u zatvoruu kosta drzavu menscini preko 80km do 100km, zato je danas situacija ovakva, pa ih pustaju konstantno
Zapalit i njih i BMW, a njega prije toga pokupit istim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima covjek pare, voza x-5 ubiti pa nonsalnatno tako sudija, stvarno nema smisla za sudstvo, a znate zatvarati djecu ljude radi je placenih kazni, udarate samo po sirotinji, jbm vas usta i taj obraz ako ga imate a nemate
KONJ SRAOBI I PISO ZAJEDNO ODMENE TOLIKO HVALA♥♥♥♥♥♥
Jebote bog ion uzima koga netreba raja kupi njemca konj eto sad slini i razmisljaj sokane jos si u soku sory ali moram preminuloj saucesce i sabur.
Djete 24g peglicu uruke..
Eeee dasam ja bijobi ispracaj ubrzo izzzzzzz Zenicee.
Neka neka i njemu ce doc kraj nek zgazi sutra neciju majku ciji je sin zesci kriminalaca sasuce rafal u njega a ja to zelim jer ovom retardu ne treba dat nikako da zivi
Kojih Muratovića? Zna li ko ?
A iz lijepeje kuce sigurno??
nije problem ni pustanje iz pritvora dok traju pripreme za pocetak postupka, vec je najveci problem kazna koju (ne)ce dobiti.
Cuj uhapsen zbog postojanja SUMNJE da je pocinio djelo protiv sigurnosti u saobracaju ... a ne zbog CINJENICE da je izvrsio UBISTVO iz nehata?
Koliko god mi negodovali, vrijeme je da se pomirimo s time da u ovoj zemlji nemamo svi jednaku vrijednost zivota.Ovdje vlada zakon jaceg, a sud je tu samo da se cini da smo pravna drzava.Ako je zena gurala kolica, to govori sasvim dovoljno o tome koliko njen zivot vrijedi u ovoj drzavi.Toliko, da ce pocinioc biti kaznjen sa mozda godinu uvjetno, ako i toliko.Teoretski, da njen zivot vrijedi vise, po nasim standardima, mogli bi i o 5 do 10 godina pricati. A ponavljam, sami smo krivi!!!
UPRAVUSI KOLEGA ALI JOJ PSOVKE??????
nek on ima zabranu a sto je mrtva glava niko nista,aferim drzavo
Nista me ne cudi u ovoj drzavi !!!
Na slobodi je do sudjenja kada ce biti odlucena kazna i do tada mu je oduzeta saobracajna. Nema razloga da se drzi u pritvoru. Glup narod.
VAZDA BIO I OSTOOOOOOOOOO?? KONJ KONJ...
Bolje da tih nekoliko godina sto ce dobiti provede u zatvoru nego u pritvoru
Sram nas bilo sviju! Sta smo dozvolili da nam prodaju zivote i da profitiraju na nasoj smrti!