Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to mozak, udariti nekog i ne izaći da pomogneš, sudio bi mu za pokušaj ubistva, ništa manje.
I tako kreten uništi život jednog sjajnog momka i jednostavno pobjegne. Šta sve ova zemlja drži, ja ne mogu sebi da dođem od jutros...
to je Josip Vidovic iz Viteza.... uspio pored 2 lezeca policajca i pjesackog prelaza razviti takvu brzinu da pregazi momka od 190 cm i nanese mu preteske tjelesne povrede, a potom pobjegne... uzas
dir.preduzeca ne znam jesi li ti corav ili sta.Momak je prelazio na pjesakom prelazu,vidis znaka coro coravi, sa obje strane je postavljen.
E DA SAM MU JA VLST, KOŽU BI MU ODRALA! BIJEDNIK. NESREĆE SU SE DOGAĐALE I DOGAĐAĆE SE ALI MIŠEVI BJEŽE, AKO JE KRIV E BOGA MI KAKO JE ZNAO NAGAZITI NA GAS TAKO NEKA I ODGOVARA A NE DA BIJEDNIK BJEŽI. OSIM ŠTO JE NEKOM UZEO ŽIVOT, PITAJ BOGA KOLIKO RODBINE JE U CRNO ZAVIO I KOLIKO OSOBA SADA PATI I PLAČE JER JE MENTOL POMISLIO DA JE SILA NEBESKA I DAJ GAS.