Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce maloljetne osobe po saobracajnici i oko tunela
@gooUser1564387670 Šta će idiot za volanom
Desava se da se i bace pod auto da naplate stetu, oprezno!
Treba opreznosti medzu vozacima,ljudi su iznervirani cekanjem sto razumijem ali netreba juriti pored kolone gdje je tijesno narod izlazi ulazi u automobile.I prosijaci moraju zivjeti tu im je prilika da zarade koju marku sta bi sada,treba strpljenja proci ce i to jedan dan nece trajati vjecno.
Samo je jos to trebalo da se napravi zastoj u saobracaju
Prosao sam jucer ovom dionicom i jedva sam izbjegao da udarim neku djecu jer ih ide 5 u grupi, jedno pored drugog, u krivini a iz suprotnog pravca kamion.
O Vranduku i Nemili ne možeš nikad ništa lijepo čuti ili pročitati..
Zašto golfove uglavnom krkani i seljačine voze?
@Tifusar Zato sto ga kupis nakon mjesec dana rada na gradjevini.
da nisu one cigačice što prose i peru šofer šajbe ?
Ja ne mogu da shvatim da nema malo vise policije na ovim jacim saobracajnicama i da malo bolje ukroteove huligane koji uzivaju preticati punim linijama sa TATA - BABINIM limuzinama.Meni se jucer krv ledila u okolini Zepca i svaka je srecada mrtvih nije bilo
Kaznit pjesake, zabranjeno je hodat po magistralnom putu, vozacu golfa idu kazneni bodovi...
ove golfove treba zabranit :D
@stoniran Nije do auta
@stoniran upravu si vecinom ga krkani voze i divljaju sa njim