Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer je jucer usmrtio, bravo klix svaka cast
Od kada su "Železnice FBiH" ?? E moj klixe.
Što je babi milo, to joj se i snilo.
Lokomotiva nije oprana 112 godina, scena ko iz filma "Walking dead"..... :(
jbt krenulo masinovodje, svi ce u zatvor,neće ko imat vozit voz
Ovi migranti se konstantno skupljaju oko željeznicke pruge u nadi da ce se ukrcati u neki voz i ostvariti svoje ciljeve ne znajuci da nasi vozovi voze najdalje do Hadzica i Podlugova.
Svaki put kada nekoga usmrti voz ne može me niko uvjeriti da se nije radilo o samoubistvu. Nema šanse da neko ne vidi i ne čuje kako mu se približava metalno glasno čudovište od 200 tona i to brzinom malo jačom od tramvaja pa da nema kad da se skloni. Nisu ovo oni japanski što 1000km/na sat idu pa da čovjek kaže ajde eto nije imao kad...
ko što Japan ima svoje Manga trendove, ovo je neki bosanski trend, bacanje pod vozove, pretrčavanje prelaza i hodanje po šinama.. hajd barem po nečem da budemo poznati, osim razbijanja cigli glavom
Pravovremena informacija, ja sinoc citao o ovom.
E kurate srece , imas jedan voz na 3miliona stanovnika i ubije te bas taj voz.Veca vjerovatnoca da ce te pogoditi meteor
Ja nikad necu razumijeti kako ljude udari voz, vidis voz, cujes ga, i opet te udari?
Čemu služi željeznica u BiH? Može li se iz Sarajeva vozom u Zagreb za 8 i po sati? Ima li linija za Budimpetu? Atinu? Jesu li ćeljeznice BiH samo dekor?
Sluze za prevoz tereta kao u Kanadi, Australiji i SAD-u. Na Balkanu zeljeznica nikada nece biti in. Mora se prok**citi AUTOM i pojest janjetina u Jablanici i krmetina u Prnjavoru. Nama i autoput ne treba.
Udario ga voz, šta će vam obdukcija.
U BiH sve treba istražiti. Nije se ni David Dragičević okliznuo i pao u potok dubine 15 cm u kojem se kao utušio.
Zato što zakon tako kaže, ko god nije umro prirodnom smrću (bolest, starost...) mora se raditi obdukcija. Jer, možda nađu da je bio otrovan, ili pretučen pa je umro od batinanja, a onda ga bacili pod voz da izgleda kao nepažnja ili samousbistvo.
Samo cekam clanak,trajekt iz zeljeznice uletio u restoran seje brajlovica