Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma niko da pogodi u VUGLA ;-(((((
to ste u pravu,.,svi nesto pucaju i pored tolikog torza on potrefi ruku,., jel to dobro nisane ill
to ste u pravu,.,svi nesto pucaju i pored tolikog torza on potrefi ruku,., jel to dobro nisane ill
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u najsigurnijem gradu na svijetu se malo raspucao jos jedan u nizu likova od ranije poznatih policiji po cinjenju krivicnih djela
Pod hitno otvoriti barem dvije streljane da se omladina educira i ne bruka se po klix-u!!!!!
ma nije problem u policiji. policija ih uvijek uhvati ali oni kriminalci iz tužiteljstva ih uvijek oslobode.
Poubijajte se, gamadi!!!
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje.
haha sto si kacio komentare po klixu kacio si
Nista ne preostaje nego da policija vise ne vrsi uopste uvidjaj kad su ove prostrijelne rane podlaktica i potkoljenca u pitanju.. Zasto trositi resurse nit ce ko u zatvor nit ce ko pod zemlju..
U BiH kriminalci uzivaju imunitet, jednino ga izgube kad stanu na zulj onima koji su im ga dodjelili. To je to. Sve ostalo je kamuflaza i bacanje pjeska u oci narodu.
U sarajevo tenutno ima 10 000 "glava" koje ne treba nista ni pitati nego samo kad ih vidis dovoljno je da ih uhapsis, Nadrogirani voze, pucaju, maltertiraju , kradu, reketiraju i opet ovaj nas Himzo kaze nema razloga za paniku, siguran smo grad kad zelis da prijavis neku kradju ovi iz stanice kazu dodji do nas da das izjavu, ( i vise te izmaltretiraju nego lopova kojeg uhvate, izvinu se i puste ga: Mislim da sve se svodi na to da kriminalci iz dana u dan se osjecaju sve sigurnije i zasticenije u odnosu na gradjane koji vode postene zivote,
Izjava, Gospodin Napadac je od prije poznat policiji po cinjenju slicnih krivicnih dijela. S obzirom da je odlucio da koristi pravo da se brani sa "plaze u Makarskoj", pocinioc nije preiveden niti uznemiravan. Povrijedjenom muskarcu je sugerisano da se ubuduce ne krece poslije 20:00 sati po Vogosci. Kao nebi opet bio povrijedjen..
Ja sve vise mislim da je gospodin napadac Nedzad Fazlija zbog nemogucnosti da potrefi tezi dio mete
Dokle vise ministre sigurnosti, a ovi drotovi samo znaju postaviti radariza coska i napisati prijavi. A ostalo nek se samo rijesava.