Crna hronika
68

Voditeljica FTV-a Daniella Mijatović imala nesreću, smještena u bolnici Koševo

Piše: N. Jamaković
Daniella Mijatović
Daniella Mijatović
Voditeljica Federalne televizije Daniella Mijatović se oporavlja u bolnici Koševo nakon što je prije nekoliko dana doživjela saobraćajnu nesreću.

"Pacijentica je trenutno u stabilnom stanju i pod stalnim je nadzorom ljekara na Klinici za neurohirurgiju", rekla je za Klix.ba glasnogovornica bolnice Koševo Muamera Šehić.

Daniella je u bolnicu Koševo dovezena u izuzteno teškom stanju, sa teškim povredama glave, imala je krvarenje u mozgu i nagnječenje mozga.

Prema informacijama iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena Daniella desila se u mjestu Podtušnjići na putu Kiseljak-Visoko 27. jula u 2:40 sati.

"Nesreća se desila usljed slijetanja automobila Ford sa ceste. Dvije osobe, M. D. i M. K. su zadobili teške povrede, a jedna je osoba prošla sa lakšim povredama", kazala je za Klix.ba glasnogovornica MUP-a ZDK Aldina Ahmić.

Sa Daniellom su u automobilu bili njen brat Kenny, koji je bio na mjestu vozača, i njegova djevojka Jasmina. Jasmina bi već danas trebala biti puštena iz bolnice, a Kenny, kojem su slomljena tri rebra, do kraja ove sedmice.