Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle je došlo kad su Replay skupocjene patike
milica iz lukavice
@mizerija Josipa iz Širokog
1.Nemate zastite/zujalice na artiklima koje prodajete 2.Prodavacica nije ni prisla da pozdravi musteriju 3.prilazi tek kada je musterija izasla,medjutim i dalje ne konta da su nestale SKUPOCIJENE PATIKE 4.Izloziti obucu u paru,mogu samo amateri,jer i da su 2KM neko ce ih u Sarajevu ukrasti. 5.Ko god da je odvratna je,nema opravdanja za kradju bilo koje vrste. Nadam se da cete naci kradljivicu. Sretno
NISU SE NI ONE POTRUDILE DA JE POGLEDAJU AKO NISTA DA KAZU IZVOLITE MOLO DICI DUPE
Da nije mozda Simonida Puhalo?
Sebija Izetbegović
Izgleda kao i svaka treća zena u BiH
Plakanje za 200 KM. Dakle idemo recimo da ova objava na kliksu isto toliko kosta ako ne i vise. Onda nagrada ako se nadje nekih 20-50 KM sto znaci da se idu u minus. Ne moze se halaliti i napraviti bolji sigurnosti sistem???
200 KM skupocjeno...pa obicne kostaju po 320 KM
Nije joj trebalo puno vremena... Kakva kraljica LOOOL 😂😂
Jao kulturicee ☺
Zatrebala ti za hljeba da Bog da. Nisi razmišljala da će je radnici plaćati, i koji nisu bili u smjeni. Stoko
@El. Nece!
Birala,birala i izabrala.
GREŠKA TRGOVCA. TREBALI SU JEDNU PATIKU DRZAT NA IZLOGU,A DRUGU U MAGACINU.
Sta cemo prepoznavati, eto nek trazi ko je placen.
Kolika je nagrada
Kraljica