Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA JOK.... SEFIC JE U TO VRIJEME BIO NA BICIKLU! BAGRO JEDNA PODMIĆENA !!!!!
Nije moguce utvrditi koje je bkje bilo svjetlo na semaforu, a 20 svjedoka bilo u tom trenutku i svi vidjeli sta se desilo. Pišam ti se u usta čestitam ti obično si ništavilo i gov .no od čovjeka!!!
@Rienzi* jedino što ostaje roditeljima ovih djevojaka da ga ubiju, ja bih to tako uradio i onda bi sud imao čist slučaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije jelde ni bjezo preko granice, vec ga neko kidnapovo i istovario u srbiji
Umjesto da primjer od ovog debila svim ostalim "golfdžijama" koje jurcaju gradom i na raskrsnicama sa pješackim prolaze na crveno naprave, oni mu neće dat ni godinu dana i sa tim šalju jasnu poruku ostalim drkadžijama poput ovog, ljepota.
Oko za oko, zub za zub...
Imaju li ove cure i jednu musku glavu u familiji?
Advokati - branioci ovog vještaka trebaju svakako na poligraf. A neka od pitanja da budu, recimo, kako se kotira u Srbiji, kako je izračunao ( formulu) za baš 65 km na sat - mogućnost za odbranu i faktor osvjetljenja i vidljivost, a znamo da je vidljivost na tom mjestu odlična, pa makar padale i gole žene!
Pa bolesnici jedni kako vas nije stid,ovog vjestaka treba poslati na suspenziju pod hitno.A i ti debilu priznaj lakse ce ti biti majmune ubio si 2 neduzne osobe.
Ovaj sudski vjestak kurcu ne valja
radi sandzacka linija .
Na Balkanu nista novo, osim javasluka, lopovluka mita i korupcije!!
-Evo glava ako za par mjeseci ne bude da su se djevojke same bacile pod auto jer su imale neke probleme u porodici i vjerujem da ce se cak i oprostajno pismo pojaviti... -Uvijek su nama potrebni neki strucnjaci iz Srbije,Turske,Hrvatske... -Ovdje nikad nece biti bolje za koga god glasamo,sve je to ista jalija !!!
Još nek' utvrdi da su djevojke vjerovatno bile mortus pjane i da su cijelu noć po pješačkom hodale tamo-vamo dok nesretni Sejfić nije našio a one premrle od straha. Nije ih ni dotakao. Auto je oštećeno udarom groma i valikim kuglicama grada koji je baš u tom trenutku pao baš na to mjesto, tako da drugi nisu mogli to vidjeti da je tako bilo. Kakav cirkus.
jebes sud sudite mu vi
Jbo mater ja bi i tog vjestaka zatvorio
Vjestak kaze da nije njegov posao da odluci da li je bilo crveno. Izjava svjedoka se ne koristi za vjestacenje, samo cvrsti dokazi. Problem je sto nas narod trazi vjestaka, sudjenje i slicno a vec ima misljenje bez ikakvih dokaza i pregleda vjestaka. Najbolje bi bilo ukinitu sud, vjestake i sudije i suditi onako kako rulja odluci. Vidim svi traze linc a nikog nije briga za dokaze, pa lincujte ga.
Ovaj vjestak samo sto nije rekao da su se djevojke bacile pod auto.Ko njega dovede.Mars majmune u Srbiju pa tamo lazi.....
pa ovo je strasno! citam i ne vjerujem. mozda su one izletile ispred njega nevinog uzornog gradjanina, izbjegavajuci neko drugo auto koje je brze vozilo??!! njegove pretpostavke aman vjerodostojnije nego desetine svjedoka? kako sud dozvoljava uopce ovakvu smijuriju, i sta uopce ovaj lik radi tu, jer koliko se razumijem oko izbora vjestaka se moraju obe strane usaglasiti, ako to nije moguce, bira ga sud.. i najvaznije od svih pitanja - i IMA LI IKO SPOSOBAN U NASIM TUZILASTVIMA?!
metak