Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja za ovakve osobe ne bih imala milosti,ispred vjecne vatre bih te objesila ali' prije toga dobro napatila,zive rane bih ti solila!! Pa Boze dragi ubiti,udaviti tek rodjeno dijete pa ne znam u koju vrstu da te svrstam.U zivotinje ne mogu jer svaka svoje mladunce cuva,u monstrume da te uvrstim ne znam i to je mala rijec,izmislila bih ti kategoriju fuksetino jedna !! Dno dna !
kakav monstrum moraš biti da ubijes bebu i bog svakom daje djecu a ko ga želi ne može ga imati na vjesala sa roditeljima bebe.
Pa crkla daBogda!!! Kako si je mogla ubiti?! Nema imena kojim bih te nazvala. Želja mi je da te što prije pronađu, monstrumko, čedomorko! :(((((((
Treba je razapeti na sred nekog trga...!!!! Toliko ljudi zeli dijete a ne mogu ga dobiti,a ove fute koje dobiju dijete ne mogu ga paziti,zastiti...jos tako malooo....fujj...!!!
...silent :-))))
Cvjetić malehni. Kako neko moze zadaviti neduzno i nemocno bice?? Ima li iko odgovor na ovo? Kako moze neko to da uradi, kakav to moras biti pa da stisnes ruke oko malog vratica... I tako bacis. Jel ima rijeci koja opisuje ovakve.... Ne znam ni kako da ih nazovem. Kada bih imala moc da kaznim pocinitelje, dugo bih razmisljala o nacinu kaznjavanja. Jer svako mucenje ovih monstruma bilo bi preblago
Hvala dragom Bogu..
?
joj mene,nisam ni procitao ono "rodjena".. Izvinjavam se.. ;( Mislio sam da je ziva beba...