Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu novac bice bezvredan i nikome potreban i prvo ce nas unistiti sopstvena pohlepa.. U nabavke cu ici kazu pistoljem i nozem, cipom ispod koze da uopste kupovati mozes..
koga interesuje ovo pjeva grasshoper, pjesma se zove ja msm Senke :)
I ti se nadjes da komentarises sta, gdje i u cijim ocima je isto. Kani se corava posla, ziv bio.
jos malo ce iz usta poceti otimati..............a ma dajte djeci posao u ruke......i ovoga ce sve manje biti..........sta ce omladina....gurnuta na cestu poslje skole.......hoce sve a ne mogu nista.............volim svoju BiH ali samo kad uspijem da zazmirim i zaboravim u kavim ambisom se nalazimo.........a svijetlo na kraju tunela ni na vidiku
Maloljetnica na aparatima!
Ah heroja u p.m.! Što nisi napao nekog bildera kad si takav heroj?
kakvom bilderu bolje da je kakvom političaru
wheya malo :D