Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ključna prednost republičkošumskih nargilhana je što uz šišu služe i alkohol, a imaju i slot mašine u lokalu. Tako ja prozovem tri kruške u jedan čokanj, 'arabian moon mystery' al fakher, uplatim markicu, zamolim konobara Lazara da mi pusti Princezu Splavova poznatiju kao Breskvica i gluvarim ko topuz ošamućen u onom dimu maštajući da sam princ od Montekarla a Breskvica moja princeza. Samo neka vrijeme ide uprazno.
A sto je bacio visoko?
Pogrijesio, umjesto petarde bacio bombu...omaklo mu se
"Na svu sreću povrijeđenih osoba nema, a oštećeni su uglavnom putnička motorna vozila VW." Može li se gluplji text napisat , 🤔 ????
Ovo je još dobro kakvih bisera imaju ovi irgeti sa klixa ,najnepismeniji ljudi u državi
Mala zemlja puna kriminala, ovo ce se tesko istrijebiti
Za ovo u americi kad te uhvate lezis 30 godina za terorizam ovde dobijes godinu dana plus mozes snimat po televizijama intervjue ko dobar dan + titkok karijera zagarantovana
I da govori kako se Visoko izgradilo ko Tenerife.
Hanamu se u mene pravo prepala, sve vo dolazi iz Sarajva, sve ono najgore
Svi voze VW haman