Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JADAN je onaj kome je ovo smijesno ccc
Pa Benjamine covjece, sta ti kontas da radnici ostanu u hotelu i gase pozar sa peskirima? Nevjerovatno..
Meni je drago nek komet Vlašić izgori et jel ti jasno
Pa i ne planuo jbt..platio 1000KM tri noci, a hotel se raspada..vrata od lifta se ne mogu zatvorit, otpada fasada, sobe uzas..nisu ga renovirali otkad je napravljen jbt
Narkici zapalili pa ga smjesti i izdaj
Svi kockari gube sve kasnije ili prije
ipak bi trebali propisati nove zakone za hotele i sigurnost sto se tice pozara. ko hoce da se bavi ugostiteljstvom mora prvenstveno misliti na sigurnost gostiju
Jel izgrađen legalno ?
Mafija
Više milionska šteta koliko je to miliona vrijedio ne izgleda mi bog zna nešto!
NIJE OSIGURAN PROVJERENO
Hoce to kad je sezona slaba
Komsic i Dunovic se napili pa ovo izazvali Nije namjerno.
Tako je kad se u BiH ne plati reket.
Sad je u modi, potpali pa otkupi😅
AS holding vlasnik?
Kontam nesta koliko fale ove vatrogasce , a svaki objekat izgori potpuno dok oni nesto sitno intervenisu , dobar posao pipravno lezis dok ispadne intervencija !
Sta ce, za vrijeme SDA vladavine nije kupljeno nijedno vatrogasno auto. Ovo izgleda niko nije ni gasio kako izgleda, nije imao sa cim.
Nemaš ti mozga, kad si kontao, slabo si skontao. Jesi li se zapitao koliko je udaljena najbliža vatrogasna stanica od hotela. Dok dođu najbliži vatrogasci, objekat je u plamenu i tu više nema spasa. Zaštita od požara je jedna oblast, a vatrogastvo druga oblast. Na Vlašiću kao i Bjelašnici treba stalna protivpožarna zaštita sa hidrantskom mrežom i občenim i opremljenim ljudima, a to nema veze sa odgovornošću vatrogasaca koji dežuraju negdje u gradu i gase požare.
Osiguranje od požara i renoviranje
A inspekcija, sistem dojave pozara, atest, mjere zastite od pozara za ovakve objekte? Pa nisu ni osiguravajuce kuce blentave.