Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da svi trkaci ovako zavrsili ali stim da neduzne ucesnike ne povrijede!
@Nero77 MA koji ba trkaci, sta lupas, pravi trkaci ne prave ovakve gluposti, oni i kad brze voze nece napravit ovakva sranja, najgori su oni sto sjede za volanom samo sto ne poljube sajbu sa obje ruke drze volan prestravljeni jadni, ko da voze supersonicni avion! i pri tom voze 30-40 max u jebenoj lijevoj traci, i prave guzvu ogromnu, i onda i normalni vozaci zbog nervoze od takvih mamlaza prave greske.
Kažu teško vrijeme. Ma teški ljudi, vrijeme je uvijek isto.
Dobar polo ocuvan nije truho ni sekunde...
Kako bi realno bilo više parking mjesta svuda po gradu ako bismo svi parkirali kao ovaj plavi auto.
a vidi policijsko auto na trotoaru, bože svašta
@lajkovana Pa šta? Vanredna situacija. Može ti se ispred ulaza parkirati, ako treba da ne možeš izać' iz kuće. Šta se pravite pametni.
@Miles Dyson Pa uvijek se nadje neko ko hoce da ispadne pametan, da nesto napise, pa lupi glupost nevidjenu, po njegovom bi mozda trebao parkirat u onu slobodnu trecu traku pa da ne moze niko proci!
Da mi je samo znati kako je on u onoj guzvi uspip razviti brzinu da napravi ovakav cirkus.
@Snow pa samo stisneš jako gas i malo tamo-vamo volanom
@Snow NE treba za ovo neka brzina velika, moze ovo i sa 40 km/h ako si dovoljno retardiran, pa se pogubis pri udesu, pa se ne mozes odlucit sta bi uradio, dal bi skrenuo lijevo ili desno xD Takvi su najgori, sto se dvoume u kriticnim situacijama gdje nemas vremena za dvoumljenje, nego moras u djelicu sekunde procijenit sta treba da radis.
zato govore da se kaciga koristi, može auto izlatit na biciklističku
Pa mora biti udes kad je snijega malo palo oko 5 i zaledilo.
Nažalost svakodnevne situacije na cestama širom BiH, pa i šire... a samo malo pažnje prema sebi i prema drugima bi promijenilo stvari... primjera ima u nedogled: https://www.youtube.com/c/BalkanDashCam
brao
Mora da je ko krkan vozio pa da je ovako auto zavrsilo
OVAJ NAŠ NAROD KAO DA JE NA HEROIN!!!!
@sandzo_saudijanac Da je na heroinu, bilo bi dobro. Ko zna šta uzimaju.
Koja po broju saobraćajna nesreća je danas... doduše imaju fore do ponoći još...
Sad mu zgodno promijenuti kat da ima i on euro 4 o 5 moze samo sanjati!
Sada se mog'o komotno i kobitovati za zime.
Klixu 3 iste slike, al haj, bar nije slikao "čitatelj"