Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vilsonovo šetalište je sve samo ne i šetalište.... svaki dan nekoga napadnu i nesto mu otmu. Pa dokad ce vise biti ovako.... nigdje nisi siguran!
Sto bolan pricas budalastine? Daj mi link kad je zadnji put neko napadnut na Vilsu. Istina, prije jedno 7-8 godina je bilo svacega, ali otkako se otvorio Bristol, Raiffaisen banka i turska ambasada, moze se slobodno hodati Vilsom - u po dana, u po noci.
Da imas sta reci, ne bi se pravio lud ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
raja samo treirajte borilacke vjestine nikad ne znate kakv hajvan moze na vas nasrnuti vidite da je drustvo otislo u vraziju mater.
od "borilackih" vjestina najbolje je trenirati gadjanje...
treniraj k*tu, ako te zaskoci njih 5, nije ovo film u kome džeki čen glumi...ljudi noževe i pištolje imaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JA MANGUPA I GOVANA??????
A ćakija nije to nikakav napad u Vilsonovom
jes da ima svkakvih budala u ovom gradu,ali cisto sumnjam da su ga bez razloga napali ...
ne napadaju nikad bez razloga..jok...napali su ga jer je hodao vilsonovim šetalištem :) ii, možda koju paru i mobitel imao...kriv momak jbg...on će u zatvor i da ide...
@250ml gratis Ma iz cista mira iza ledja prisli i jbg :) Slusao muziku valjda su nes dobacivali al nitsam cuo nit reagovao i jbg :)) I nijemi nista nije ni puklo ni napuklo nista smao mi koljeno otekli jer je jedan od njih mi stao mislim udario dzonom malo ispod koljena dobio sam zavoj elasticni i kontrola za 10 dana :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve je realnija ona rečenica iz filma Ljeto u zlatnoj dolini " Nema više gospode u Sarajevu ". Samo mafija i lopovi.
Vilsonovo šetalište je uvijek bilo opasno za noćnu šetnju, pogotovo ona strana kod muzeja. Sami narkomani, lopovi, džeparoši. Svako malo biva napadnut ali se mnogo ne priča o tome.
http://bakssuzz.myspecialwebsite.com/
Balavci se ucopore pa glume face,nista cudno... Takvima treba sipkama lomiti rebra!
Ali su nama IPAK veci problem psi na ulicama ! Bravo Sarajevo, a narkomani i pedofili nek i dalje napadaju i tuku narod.
nije niko rekao da su najveći, al su golem problem... 100 000 kerova na ulicama BiH nije nimalo problem... a i kerovi maltretiraju ljude isto, samo što su i ovi klošari zaštićeni ko kerovi, i još mogu pričati i ne smiješ ih kastrirati i eutanizirati...
Jest garant ker ce uzet nož i pištolj i uperit ti ga djetetu u glavu, jes jes, veci su kerovi problem. Treba se prvo ovih razbojnika rijesit, kera s ulice sklonit je lako, pedofila nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Necu vjerovati da se ovo dogodilo sve dok ne cujem izjavu Irfana Nefica.
E moj druze da se tice Nefica Bog zna sta bi bilo sa mnom da nije par momaka prislo, slusao muziku i iz cista mira s ledja prisli :) Nije s koljenom nista malo nateklo jer me dzonom nagazio jedan od njih vec sam kuci samos zavojom i kontrola za 10 dana ;)
Nisu nama problem kerovi, nama su problem ovi klosarcici sto se smiju kurciti kad ih je 5,6 a kad su sami, manji su od makova zrna. Ne treba kerove dirat, ove debilcice treba pofatat i pozatvarat negdje pa nek se biju i bodu sami izmedju sebe :)
hebo te ker... a i kerovi tvoji su bezopasni kad su sami, u čoporu su sve životinje opasnije...
ja jos nisam cuo, a bgm ni vidio da je ker nekome uzeo pare ili trazio mobitel :) hebali tebe tvoji klosari :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
seljadija city....seljacine koje su poslije rata sljegle sa brda sad po Sarajevu rade ono sto su radili po svojim selima prije rata...