Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma goni ih vise u pm. I nasi ljudi su bile izbjeglice ali nisu bili pokvareni moroni. Lagano na avion i iskipat ih odakle su i dosli i cao. Pa jbt vise i kozojebaci i civilizacija...
@Dota Upravu 100%. Samo cemo mi najebati ;)
@Dota Mektiću a zar nije ovaj zatvor pravljen za ove spodobe iz Višegrada, kao npr. onog patuljka vojvode Aleksića komandanta sa Grbavice koji je komandovao Batku.
Mađari su najpametniji oni ih drže zaključane u kontejenrima
Kada cujem nase politicare, zatim procitam nase medije, a zatim komentare dodje i meni da pobjegnem iz BiH
Nadam se da je porjera sa psima i puskama! Love migrante ko zeceve. I ako ih uhvatite, dobro namlatite pascad i deportujte hitno!! Vidi se da je binelosvijetski okot koji nista ne postuje! Sve ih drportujte HITNO!
Tarik Filipovic vodi potjeru.....
MILICIJO DUGE CEVI NA ULICE
Izasla nova igrica za android. Umesto pokemona hvatamo imigrante. Ko uhvati 3 talibana dobia specijalanu nagradu zvana viza za nemacku
Stoka samo pendrek
Mogu oni doć popit kafu, ali nema teorije da ovdje ostaju.
Eno ih na otoci na pojaci kuluju odjela
😂😂😂😂😂, cirkus Colorado.
Pohvatai i deportovati nazad odakle su i dosli
i migranti bježe iz Republike Srpske
Gdje je Edin Gačić kad ti najviše treba. On bi njih sad-pa-sad pofato i riješio problem.
Drž ih Mile još si živ...
legalizovati migrante, marihuanu, prostituciju...