Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebemu više.. pa konjoo jel vidis da puše vani, NEMOJ PALIT VATRU..
@yadiktator Stani malo, a kad ne puse moze, jel?
Pored korone jos nam samo trebaju ovi pozari....hvala dragi seljaci...
OBAVEZNO ZAKON O ZABRANI BILO KAKVIH PALJENJA NA OTVORENOM - NEMA SPALJIVANJA TRAVE, LIŠĆA, GRANJA I SL. - UVESTI OGROMNE KAZNE I GOTOVO!!!!
Zovite Kukića da vam matora drtina gasi tu vukohebinu!
Okej ovo neke budale namjerno pale po citavoj drzavi. Zatvorska za ovo!
Hocel ko kakvo rastinje zapalit dje oko parlamenta pa da puhne kakav vjetar onda.
99% posto ovakav tip pozara na ovoj lokaciji se "izaziva namjerno". Nije prvi, a nadam se da je posljednji. Sad ce kubik ovog drveta biti mizeran. Imam vikendicu u blizini, pa i sam sam cuo price pojedinih ljudi kada je pozar bio prije desetak godina kako pricaju da se namjerno izazove pozar da bi od pilana neko mogao "lijepo opaliti".
Dosta pozara i na podrucju Konjica
Ima i tu mina, bila linija u zadnjem ratu.
Pa po mojoj slobodnoj procjeni ovo su standardni pozari koji gore svake godine u ovo vrijeme....al kazem po mojoj procjeni sto vidim na ovom videu...
@ljuspica samo inesi dokaze jaro! Riječ na papiru je ništa.
Boze sacuvaj