Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidis da komsija papak pali korov po avliji, zovi nadlezne da se to kazni. Mi smo krivi sto dozvoljavamo malogradjanima da unistavaju seher.
@ZgemboAdislic46 upravu si
@ZgemboAdislic46 a sada kada bi trazio evidenciju koliko je policija podnijela prijava tuzilastvu sta mislis koliki bi bio broj ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
seljaci ponijeli svoje seljacke navike paljenja niskog rastinja ! Debele kazne za ove gluposti
@samlecugne nemoreš selo iz seljaka istjerati
Ostavite građanima šipražje oni će to očistiti. Po komentarima imaš osjećaj da komentarišu sve tzv. sdp neradnik samoprozvani građani. Periferija im odbranila grad ali stoka misli da je bolja od njih a jedva čeka stoka da priča uprazno i živi na nečijoj grbači. To ti je primjer sarajevskog nazovi građanina istinskog papka.
E nek je FUCZ uputio apel a 97% pripadnika go papak i čim kući sa dežure, u avliji potpale :) Idite gasite, ne apelujte!!!
Treba drzava nabaviti kontejnere predvidjeno za lisce , travu , korov. Pa onda udarati zestoke kazne zbog bezobrazluka
To je seljadija sljegla u grad.
kad sam vidio slike kontam oni u Sarajevu nama za doprinos Križ na Humu napravili kad ono šalje se samo TV signal a ne Kršćanske Dobre Vibracije ;)
Kad vidim ovako da pale redom roljani, samo se pitam, da li tad vicu Ojhaaaa, da budu u fullu...
Vidim projuriše vatrogasci jedva 30 na sat :D
Mozda bi i brze da se ovi na semaforu znaju skloniti...stoji iza njega sa sirenom, on ceka zeleno da skrene kuda je naumio... A mozda si i ti medju tim sto se zbune pa smetaju...
Po kojem zakonu je dozvoljeno paljenje?Sve i jedan požar su uzrokovali zatucani primitivci.Pale gume pale smeće pale sve što im dođe pod ruku.U Njemačkoj kad upališ roštilj komšija ti pošalje policiju a kod nas Država samo što im ne daje podsticaj da to rade.
Nemeres tuj zdit vatru odaklen godj bijo , baa
Treba fino kazniti ove seljacke obicaje ,jer to je jedini nacin da postuju sto su u gradu, a na selo se mogu vratiti slobodno pa onda cisti kako ti je volja kcu
Nemam nista protiv seljaka onih pravih postenih al koga vuce selo nek ide na selo a ne da od grada pravi selo i cirkus...
seloberi u akciji
Sarajevo grade, sta ti papci rade...
Kakav se samo polusvijet nakotio u ovom gradu