Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek sa nervozom citam ove inicijale i bude mi lakse kad vidim da mi komsija nije pao
Hahahahah
Cuvaj komsu ko znjenicu oka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako uvijek inicijali,a za onoga koji uzme,ne ukrade metar drva da prehrani djecu puno ime i prezime i sve generalije...Kako????
Bravo za policiju sad tuzilastvo je na redu a ne da ih Omar uz nagodbu izvuce vani. Nego jedno pitanje za FUP kad ce Arnautovic poznatiji kao Šmrk doći na red ili je on zaštićena drukara koja prodaje ove sitne pijune da bi kajmak zgrtao. Znam iz provjerenih izvora da mu je nadjeno milijon razno raznih valuta na stolu u stanu koje šatro niko nije vidio i koja stranka stoji iza nega pa je zašticena sorta mozda NAROD ZNA ILI???
O.P.R.S.T U.V.Z....Itd
Koliko su im bjelog nasli
Ma samo hapsiti, hoće para na guz..e
I da Fahro Radončić opet uništi robu.
Prosirite aktivnosti malo i izvan Sa, ima i tamo puno posla
Nista se ni neradi u BiH samo se krade mafija i droga rastura
Vidiš da se radi nešto.
Joj jesu popadali haha 🤣
ko spid radi mora se ubiti.
sve policajci
Ožašćenoj mnogobrojnoj omladini iskrena sućut.
*ožalošćenoj
svi koji kriju identitet ubica nase djece tj dilera su saucesnici u ubistvima pogotovo glasnogovornik mupa ks koji izgleda daje informacije onom portalu koji vise da na kafu,a o portalima da ne pricam,ako vas ucjenjuje glasnogovornik mupa i to objavite bolje nego da budete i vi saucesnici
akcija je pala, priznao sam ja, pitali za timbeta inspektora dva, reko neam pojma sve radio sam sam, u kolima me dalje čeka moskri pajdomannnnnnnnnnnnn
2-3 mjeseca i na slobodi su opet.
Ja bez droge nemogu zamislit zivot