Požarna linija 15 km
0
Vatra izmiče kontroli u Hercegovini
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DABOGDA SVA HERCEGOVINA IZGORILA HAHAHA
ha ha koje levatine u p. m. radi nešto ,bagro. musli.majmunska
Herceg Bosno, u srcu te nosim kud god krenem s tobom se ponosim lijepa nasaa brda i doline kao sunce kad iz gore sine Volim tvoje rodne vinograde kad ih beru citlucanke mlade volim Ljubuski kad je pun behara Kupres, Livno pa sve do Mostara Sa Sirokog puse povjetarac tu se pjeva ganga i becarac volim Capljinu, Posusje i Grude Stolac, Ravno, sve postene ljude Tomislave, grade od starina Sujica je i tebi blizina svoj na svome sada mi zivimo i sa time svi se ponosimo
KADA TREBINJE IZGORI ONDA CE VATRA SAMA OD SEBE STATI POSTO PREMA DUBROVNIKLU I STOCU JEDNOSTAVNO NEMA NEGO ONO PODJEKOJI SIPAK ILI KOJA DRCA..KAMEN KOLIKO JE POZNATO NE GORI...A TREBINJE SAMO PO SEBI KAO JEDAN ZLOCINACKI GRADIC I NEMA NEGU DRAZI::)))KAKO CE VUYCUREVIC IZNENAditi ostavio graicd nasao hrpu pepela!!
BIH treba nabaviti par kanadera, ipak smo mediteranska zemlja...
Nadam se da neće ugroziti trebinjski aerodrom.
Izgori gandža
nek gore fasisti,krepali dabogda,nema muslimana u trebinju korienje im sprcim srpske...
pusite mi svi koj ostavfljate komentar uz ovaj clanak ja odo u provod
no siki riki, ugasit ce hrvati ako krene preko grane :D
doći će i do zap. Mostara i do ultrasa pa će vise da ga boli to nego moj štit i moja šaka službena
STOP Majorizaciji!!!
ide na crnu goru .. to su sejtanska posla, vatra i te stvari, tu je sve u igri