Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Bošnjak, musliman i vjernik iskreno osuđujem ovaj vandalski čin. Ovo nije i ne može biti činjeno u ime bilo koje religije. Zlo ne poznaje religiju.
Sram moze da vas bude....
Dragi novinari, najtoplije vam govorim da se brukate. Pa kako, majku mu, ne možete potrefiti najosnovnije činjenice o onome o čemu izvještavate? Crkva se ne zove po svetoj Mariji Tereziji između ostalog i zbog toga što se nijedna svetica tako ne zove. Crkva se zove po Majci Terezi. Dakle, Crkva Majke Tereze, ne Marije Terezije.
Sramota!!
Musliman sam i osudjujem ovo !
nisu vandali nego islamski teroristi
a sto ne bih mogli biti katolicki teroristi
balijski ološ sve se više pretvara u braću kozojebe arape ,ne trpe i ne poštuje tuđe vjerske objekte i vjere.....isilovci,džihadisti smrad otpadnički poturčeni....
mozda je kakav srbin ili katolik uradio zasto odma na muslimane
E moji muslimani nikad nećete pameti doći
Protivnici Željka Komšica
Treba pronaći lopove i kazniti, ovo je sramota
Pop pedofil se napio pa polupao sve
ovo se neki mujo zaželio slanine, pa prevrno sve ne bi li je našo'.
Ima mjesta oko sarajeva gdje se more kupit slanine.. nije ovo način..
Koja je crkva srusena u Sarajevu ,napisi? A koja dzamija u Banja Luci nije ,napisi?
Opet vlah ogladnio pa pljacka po federaciji.
osudjujem!!! bilo koji vjerski objekat ne bi smio da bude meta za izivljavanje idi udaraj glavom u stub ps:inzko izrazio zabrinutost
Lijepo je ovo sto po komentarima vidim da bi neki nama Bosnjacima i Sarajlijama htjeli da poture da smo svi isti.E pa nismo braco Serbi i Rvati.U Sarajevu u toku rata nije srusena nijedna crkva,a kod Vas ?
Sudeći po nacionalističkoj ekstazi u Sarajevu samo je pitanje trenutka kada će se početi i crkve rušiti
Pa sto ne napisete koja je srusena?Nikad necemo biti isti.Nismo mi osudjeni za Genocid i UZP.Dzaba lajanje,podmetanje,izjednacavanje.