Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas. Stidim se sto zivim u ovom gradu kaosa i beznadja. Ima li tko da ovom divljastvu konacno stane u kraj....a da se ne zove politicka partija? Ova vlast se otela od ljudi. Kompletan policijski aparat je godinama besmislen jer kriminal raste li raste a oni nas lazu da nema sta da se brinemo!?? Idiotizam od grada. kantona i vlasti.
trazili stekove alkohola
OVO JE SAMO DOKAZ KOJA KOLIČINA NEPISMENOSTI VANDALIZMA I BEZOBRAZLUKA MEĐU LJUIDIMA IMA ..... ŠTA STOKA SELJAČKA ZNA ŠTA JE PISAC A NE DOM PISACA .... NEZNAJU SELJACI DA TAJ DOM POSTOJI I PRIJE NEGO SU SE SJATILI U SARAJEVO ....ŽALOSNO ALI ISTINITO
Saglasili su se sa kandidaturom Dobrice Cosica za Nobelovu nagradu !
@Bris: \"Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u. \" Sretan Put i posalji jednu razglednicu...
ovo je totalni sunovrat
Ti Sarajevo ni na razglednici nisi vidio, klošaru brdski.
pošto ne mogu napisati i prodati nikakvu knjigu to je da se malo skrene pozornost na naše alkopisce
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u. \'ta će pisci...
Stvarno svi mislite da je neko odnio hard disk da ga proda? :) Ne zna se ko je gori, ovi sto pisu clanak ili vi sto komentarisete.
@cccc Da Bosnjama trebaju pisci ne bi i Mesa Selimovic i Ivo Andric i Abdulah Sidran i Miljenko Jergovic itd itd itd itd itd pobjegli glavom bez obzira od njih. POTPISUJEM !!!
Mens\' cini da je sva Bosna koju smo tako voljeli u stvari zavrsila u imigraciji. Ovo pametnog svijeta sto je ostalo il cuti ili su ih ucutali il vise ne moze ni da govori. Halasa isplivala i uzela furseta. To vam je BIH danas. Da, tu negdje se pojavi i Zlaja sa ljepsim sutra (lafo)
Bosna je selo.
-Yebo Drustvo Rokajte ,Treba Atomsku bacit tamo Yebo tu drzavu.
Citanje vjerovatno vodi tome da pojedinac razumije ironiju, a da ne govorim o drustvenoj svijesti. Ko od vas to nije razumio, meni je zao. Htio sam da prikazem vjerovatnocu da ce moj ironicni komentar neki shvatit ozbiljno i sloziti se sa tim. Sto se nazalost desilo i to je jezivo. Nerazumjevanje vaznosti kulture za jedno drustvo govori dovoljno o stanju istog. A nase je u konstantnom regresu vec 20 godina. Dovoljan dokaza tome je da svi iole vrijedni umjetnici zive danas vani, djeluju i rade. A govorim o ljudima koji su bili cijelo vrijeme opsade. A ostali smo mi da beremo gorke plodove klerikalizacije, primitivizma i opste dekadencije svega sto ima veze sa progresivnim strujama jednog drustva. Gospodo grabimo krupnim koracima unazad!!!
Pa jel ti stvarno mislis da nema dovoljno love da se to sve obnovi. Pa i da ukinu \"beskorisne potrosace budzeta\", il kako ih vec zoves, mislis da bi ista od te love dospjelo u prave ruke? Bi, al na q.r.c.u.!!!
Ti jesi u pravu osim u onom dijelu sto podrzavas nasilje. To je pogresan nacin borbe protiv ljencuga i nehljebara