Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači oni su prvo prekontrolisali gdje je ko osiguran pa tek posle im pružili hitnu medicinsku pomoć. U normalnim zemljama bi taj sistem osiguranja pod hitno ukinuli.
Stoka prestize na punoj liniji, u krivini, upada u makaze, ne daje zmigavac…. Stoka pa stoka, treba gorivo da bude 5km, pa da se zna ko vodu nosi!
Stavi pojas i do 60Kmh si siguran u autima 2003+ jer s 80 brzo se obori brzina na 60 ako pratis cestu i predvidis sudar, sve preko 80 je sreća.
Cuj jedna osoba je prevezena u Sarajevo jer je gore osigurana,pa valjda se ppvrijedjeni vodi u najbližu bolnicu...Fuj,banana drzava..Apsurdistan
Nevjerovatno....radi osiguranja da glavu zijaniš....
bola bila je Hitna i naravno svima je ukazana prva pomoc, ocito je osoba bila stabilna da se prebaci u UKC