Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidicemo ko je veci Hrvat,vi cete nas nazivati Judama,prljavi HDZ,mi smo prava hrvatska stranka.OVO VAM JE PRVA OPOMENA.
da oni ipak provjere svoje plinske instalacije :) :) I pobogu kakva je to explozija, danas se malo nakasljesh kraj Hadezeovca odmah explozija :)
Ma HDZ me podmetnuo,covjek nece da bojkotuje ii jedini je iz HDZ-a u skupstini ZE-DO kantona...aa ovi misevi misle da mogu kako hoce,ee vidjet cemo ;)
Ma neka budala mu na pumpi prepuhala pneumatiku.
Trebao bi se Josipović i za ovo teroristima ispričati!
Pa dajte ljudi, stvarno im treba dati koju fotelju, vidite sta sami sebi rade...ako im je toliko stalo, evo, na...:)
Ma nagrdio se na špenadlu :)
Tako je i Jozo Leutar sam sebi postavio eksploziv??? Puna zemlja potencijalnih terorista sa Zlajogluom na čelu. Ko je sposoban za reket, sposoban je i za ovo.
E ovo vam je za ono \"Svaki Juda visice za M*d@\" , za dom spremni!
ma sam sebi postavio explozivnu napravu