Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest fino vidjeti ovako zajedno policiju oba entiteta
Kakvi se ovi tek biti kada im opet uvedemo vize? Smanjismo im sadaku i vec se medjusobno popljackase i po u b ijase. Nismo ni mi ludi da primamo svasta u EU. Misli se pri tom i na Turke i na p0tu rice...ne zna se ko je gori gen0cidas. Turci izvrsili gen0cid nad Ar mencima, a poturice nad bivsim komsijama u BiH, a i jedni i dr ugi glume nevinascad. Eeeeee nece nama ta bagra u EU. Jos malo pa cemo mi ovim p0t uric ama vratiti vize. Podivljali su...
isti tipovi od prije neki dan sto su opljackali BP u Hidanima opstina KALESIJA GDJE SU MOCNI INSPEKTORI STO PIJUCKAJU KAFICEEE..
Ovi se furaju na mene :D
Živinice
Radnik u dogovoru sa pljačkašima to je ofirno drama, al\' nema veze HALE su svakako peGlu da to skontaju.
hajd namiriti ce radnik gazdi.. @4761 to pozdravljas raju.. hroktanje si zaboravio.
Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrrrak PLJUC