Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gru... hahahahahahahhahaha sto me nasmija
Zalosno ,izgleda da je sve ovo sto je napisano istina jer nitko nista nije ni pokusao opovrgnuti ili pokusati suprotno dokazati. Dakle istina je da se u Livnu dogadja etnicko ciscenje na specijalan nacin tj.postavljanjem i ostajanjem vjerskih i nacionalnih simbola samo jednog naroda. To se moze protumaciti samo na jedan nacin ovdje ima mjesta samo za Hrvatski puk a vi ostali ko vas vidi i uvazava.
da ti se obratim kao jednoj velikoj zvjerci tj. risu pa da ti kazem posteno \'ne rise\'
napred ustase to bosnjacima nesmeta zna se ko su bili pavelicevi pratioci
mislim da bi Ante Gotovina tome sto je stavio \'U\' uz njegovo ime opalio jednu iz uha...glupavo je stavljati ekstremne simbole uz nekoga k\'o se i sam ne izjasnjava niti osjeca tako!! nepismeni glupi i besposleni svijet se lisava svojih frustracija jer nisu nista ispjeli jeb.t!
Najmanji su problem grafiti!!!!!Puno veci problem je pliticka situacija u krajevima kao sto je Livno,Duvno itd gdje se Bosnjaci i Srbi treiraju kao gradani petog reda.Poblem je sistemsko,etnicko ciscenje politicko-ekonomskom politikom jos uvijek postojece Herceg-Bosanske (fasisticke)ideologije.!!!Sta bi bilo da ih je vise!!!!!?????
Pored ovoga sto je napisano o Livnu i oko Livna kad je rijec o vjerskom teroriziranju (pretjerivanju na balkanski nacin)niko ne pise o snazi razglasa sa dvije Livanjske djamije.Ima prigoda da se dobije dojam da se takmice ovi sto pustaju snimke ezana u nadjacavanju jedan drugoga. Zasto ne napisati i traziti od nadleznih da se i to dovede u razumne okvire, tako ko hoce da slusa moze cuti a onaj koga to ne interesira da mu ne smeta. Svako pretjerivanje jednih izaziva pretjerivanje drugih ili trecih(na balkanski nacin)
Đeste hercegovci, šta ima ba ?
Pridruzi se Agibegu i pusi svim braniteljima Vukovara. Mi smo uz tebe.
@agabeg mogao bi da sisas kitu gotovini kad ti je tako gotivan. I usput misli na Vukovar da ga ne zaboravis.
Ovo sto je napisano u tekstu sto se tice grafita stoji i nije primjereno da se unistavaju fasade kojekakvim porukama pojedinaca s kojima se ne slazu svi. Meni licno vise smeta vjerski terorizam koji se glanca u Livnu i okolici,pa se podiglo velikih krizeva na svim prilazima Livnu,a posebno nije mjesto velikom krizu u centralnom parku bas prekoputa dijela parka na kojem su bili spomenbiste tojice narodnih heroja i minirani spomenik RANJENIK slavnog i svjetski poznatog kipara AUGUSTINCICA. Jos bi mogli reci to je vrijeme proslo pa se uklonuli spomenici iz proslosti,a zasto se onda ne ukloni slika iz portirnice u opcini koja i dan danas velica Franju Tudjmana kao da je jos Herceg Bosna na snazi,ili na salterima poste,elektro,poreske uprave i jos nekih institucija stoji naljepnica \"LIVNO HRVATSKI GRAD\".Ovo pise jedan od Livnjaka kome ovo sve smeta jer smatra da se jos odvija etnicko ciscenje specijalnim metodama,grafite pisu vandali a ovo o cemu sam ja pisao rade vlasti u Livnu.
Pozdrav za naseg Antu i sve branitelje Vukovara. Allah vas nagradio, BiH je uz vas i dobri bosnjani.
NEVER FORGET SREBRENICA & VUKOVAR.
ne kontam, sta je tu uvredljivo? ko i sa slucajem Thompson, vrijedja ih nesto sto se njih uopce ne tice. za divno cudo, srbi skoro da i ne reagju i ne pokazuju ljutnju ali su tu nasi dusebriznici lojjaaviiiii!!
nek su vala napisali, bas je gotivno U, a i gotovina je gotivan, a fakat ne treba Vukovar zaboravit... u pravu su... go Livno! bosnjaci su uz vas!