Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podsjete oni koji su zaboravili http://www.youtube.com/watch?v=WnSZoj8sQWE&feature=related Isto tako prijetnje (jos nepodignutom) spomeniku Papi pred istom katedralom nisu problem? A zbog maltretiranja pasa se dizu protesti, dok nema ni jednoga zbog dogadjaja kao gore iznad! Licemjerje!
kao da je to u ovoj zemlji nesto novo.. zato tekbiranje pred katedralom sa turskim zastavama uz uzvikivanje po gradu u.b.i.j u.b.i.j. u.stase nisu uvrijedljivi, zar ne? Ma hajde...
666 znaci šejtan, satan, sotona, vrag, đavo, princ tame, ili kako god ga ti zvao/la.
Zna li neko sta znace tri sestice-666-
muslimani treba da su ponosni sto ih neko zove ustase .. u 2 svjetskom ratu je vecina musliaman bila na strani fasista , i pociniloa velike zlocine prema srbima
Ko bi him udovoljio?
muslimane sada odjednom vrijedja ustaska znamenja!?!?!?!?! pa u partizanima vas nije bilo ni 5% a kao vrijedja vas ustasstvo. da vam i handzar diviziju nisu podmetnuli zli katolici, a?
ZAR NISU MUSLIMANI IZ TOG KRAJA BILI LISTOM USTASE..STA IH TO VREDJA,KAD IM DEDOVI POD TIM ZNAMENJIMA GINULI,I BARJAK USTASKI NOSILI..