Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno.Svaki medij pise onako kako bih volio da je bilo,sad bar znamo koga uzeti za ozbiljno.Da se to desilo u Srbiji ili u hrvatskojp pisali bin desila se "tragedija"
Pitanje za milion, hoće li iko od komentatora malo razmisliti glavom prije nego li napiše i stavi svoj komentar, ovo se ne odnosi na Franciska, Drinskog i njima par sličnih idiota, njima nema pomoći. Lična prepucavanja, vulgarne komentare, frustracije pukušajte na drugi način rješiti, ne ovdje. Kako je ova bolest uzela maha i zahvatila sve dijelove i sve slojeve društva, treba jedno kolektivno zračenje.
a sta nasa vojska radi u kladionici? ako joj je tu mjesto eh onda smo bas zglajzali...znaju li se motivi ubistva, mozda su se i oni kofrcili ono mo smo vojska i svi mirno da stojite...
Pucajte vi minuse koliko hocete ali mi te lezihljebovice hranimo i odrzavamo u zivotu...
Ljudi moji, svi smo izgleda potencijalne mete ovim debilima ... Ne poduzme li se nešto efikasno protiv njih postat ćemo im robovi ...??? Sve to treba skupit na jedno mjesto i držat pod nadzorom... Ipak smo mi normalni, a i više nas je, da bi nas ovi kozojebi terorizirali ... !!!
Cinjenice na pitanje "koji je motiv napada na 2 vojnika 2 razlicite vjeroispovjesti" -Napad na drzavu -Sirenje straha -Sirenje nacionalizma -Aktiviranje ratno huskacke politike iz 91 -Sirenje antiislamistickih pokreta -Sirenje kriminalnih organizacija -Temelji za uvodjenje policijske drzave Cinjenice na pitanje "koji je motiv samoubistva napadaca" -Iluzoran i nelogican -Isti scenario kao u Francuskoj - neshvacen, narkoman. ludak, extremista Ako dajes zivot za Allaha po teoriji koju Zapad zeli da proda, onda to samoubistvo mora imati svrho. Napad na 2 vojnika razlicitih vjeroispovjesti nema nikakvu svrhu osim stvaranja haosa koji samo odgovara onima koji su osmislili ove napade. Skoro se cini da su ove ubice bile pod nekim MK Ultra programom gdje su sad aktivirani kako bi radili nelogicne stvari koje samo idu u korist vladajucoj eliti.
SVI SMO MI SADA NA METI I REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH OD OVE TERORISTIČKE GAMADI KOJE TERORIZIRAJU GRAĐANE OVA DVA ENTITETA PA TAKOĐE I ZAJEDNIČKU NAM BiH. NAPAD NA VOJNIKE JE NAPAD NA DRŽAVU, DRŽAVO ODGOVORI NA JEDAN KARAKTERISTIČAN NAČIN , PRONAĐI I POBIJ STOKU GDJE GOD DA SE NALAZE...
Udar na vojsku je udar na drzavu i sve njene stanovnike!!
I ovo je teroristicki cin samo se bojim da ce ispasti drugacije.
Sve zavisi od motiva... Ako se ne zna motiv, moze biti sve, od slucajnosti, do terorizma...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)