Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na balkanu ti je sve oko za oko, posto nema zakona zato sto je post komunisticko drustvo gdje je u komunizmu narod nestajao od mafije iz vlade a sada je ta ista mafija samo se preselila vani vlade i evo ti... ne moze se iz komunizma izvuci tek tako.. ovako ti je u svakoj post komunistickoj drzavi
evo vas ko avaz treba clanak zorno ilustrirati - daj da vidimo malo leseva ...
da nije onaj australac iz neretve doplivao
dno dna novinarstva, eto sta ste vi! pa kakve su ovo slike, ima li ikakve etike u vasem radu???? fuj, zgadili ste mi se za sva vremena, odvratno!
test
tako je to u tehranu. nikako cudo.