Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GTA Krajina
Koliko moraš biti poremećen da ti treba štela da položiš vozački? Ljudi majmuna naučili da vozi auto a kod nas se pare daju da te puste.
@KrokodiIskesuze Kako te neko može namjerno oboriti ako si sve odradio kako treba? Imaš tu instruktora sa sobom da posvjedoči da nisi ništa uradio što ne treba.
Pusti se te mahalske priče. To inače govore oni što padnu zasluženo pa eto da ne bi bilo da ne znaju oni nego ga namjerno oborili.
hahahaha koji smo mi idioti, pa meni instruktor rece prilikom polaganja, kaze ja da sam na tvom.mjestu ja bih dao odmah 100 KM 😂
Krajinu treba godinama proucavati cetri godine ratovo brat protiv brata da bi danas guze davali za hrvatski pasos i drzavkjanstvo, a oni koji ne mogu tu bjeze Svabama za deset godina gore ce samo starci i ostat
Joj sto ne mogu ove sirotinje !!!! +:
RS je genocidna tvorevina
Kod nas u Zenici je davanje mita prilikom polaganja vozačkog nešto kao narodni običaj..
ahahahahah al' definitivno... to je normala postalo...Znaš ideš da polažeš mati ti kaze nemoj kovertu zaboravit...
Fakat, 5% ih prođe bez para.
KOD NAS U BOSNI CIM SE RODIS SKLON SI KRADJI,MI IMAMO GENETSKI KOD U SEBI ZA KRADJU TO JE TAKO DECENIJAMA A SAD JE IZRAZENIJE NO PRIJE
Pravo je cudo sto nema svaki dan 200 mrtvih na cestama
sreca pa su nam ceste lose ....
USK kanton drži rekord po broju kazni za prekoračenje brzine. Preko 200 000 kazni a poređenja radi, najmnogoljudniji kanton TK ima ispod 90 000.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)