Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne razumijem ova radna mjesta , ekonom , sef smjetaja itd itd. Je li to puno radno vrijeme 40 sati sedmicno ? Sta je tacno zadaca,zadaci itd itd
Ako nekog zanimaju ovakve vijesti fino posjetite web stranice: bestgore, liveleak, goregrish, liveleak, crazyshit, kaotic, livegore, shockgore...ili youtube kanale ActiveSelfProtection i PoliceActivity.
umjesto tog drugog liveleak htjedoh reči heavy-r, samo pazite neke su izmješane sa porn sadržajem tj nisu gore-specific
Joj klixe ukini se sam, tako ti onoga u sta vjerujes. Pa koja je svrha baviti se novinarstvom, a brisati komentare, pa stvarno ste dno dna!
Samo potvrdjujete da je tlacenje gore od ubistva, a uzeti nekome slobodu govora je tlacenje, samo da vas potsjetim ...
Objavljujete ruganje curici, sto niste objavili krsenje osnovnog ljudskog prava slobode govora i misljenja pred begovom dzamijom, kada su poltroni u uniformama ljude odvodili? Fuj, gadovi! Istina prije smrti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i kažu ne treba doživotna ili smrtna...