Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako će brinuti o sigurnosti drugih, kada ne zna brinuti o vlastitoj sigurnosti. mislim da joj je zaštitarska karijera završena.
Manje je pizdarija bilo kad su ove poslove radili liječeni alkoholičari i invalidi rada nego ovi današnji kockastoglavi proteinima nabildani i blago retardirani tipovi. Neka mi oprosti onih nekoliko " regularnih " tipova
cuj proteinima nabildani :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispričo joj kolega vic a ona: ''ahahah...ranit ću se...''
Ahaha
Ma tace ona
njoj treba pendrek...........
I zaposlenici Sword Securitya bi umjesto pištolja trebali mačeve nosit jel...
obuku završila kvalitetno!? takvi su nam i doktori, hirurzi i sl. tugo moja, šta ja zgriješih Bogu pa da se rodim i ostanem da živim u ovoj vukojebini.
Gdje će ženi dat oružje :D
Zene su bolji strelci od muskaraca dosta su preciznije, a ovo je bio nesretan slucaj... Desava se.
@ljubavnicavenecije trebao si proći obuku za zaštitara pa nešto napisati u takvom smislu. Ne znam koji pol je bolji strijelac ali znam da ovo nije nesretan slučaj postoji tačno definisana procedura o primopredaji oružija gdje može samo pogriješiti onaj koji ne zna tu poceduru :) A i još jedna stvar postoji pravila kao što su: 'svako vatreno oružije je uvijek puno', 'nikad ne drži prst na obarač ukoliko nemaš namjeru pucati', 'nikada ne usmjeravaj nišan u ono što ne želiš uništiti.' Ima tu još par ali ovo mi je sada bilo trenutno u glavi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgori su mi oni koji misle da nesto znaju pa drže govore o pištoljima, revolverima, municiji a rane se ko zadnji levati. To je uradio jedan moj poznanik i ostao bez prsta a i ova zastitarka nije nista bolja.
To je rezultat obuke strpane u par sati.
Nema vise feet joba...
Žene!!!!
Stručnost na nivou !!!