Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji poštari rade na ovim graničnim prelazima prema Srbiji kad um se komotno tamo-vamo šetaju osobe s VIŠE MEĐUNARODNIH TJERALICA ... ? ? ?
@halal passat nije ovdje to tema..picko napacena
Zasto mora u naslovu pisati da je povratnik, pa da svako misli da su ga Bosnjaci napali??? Pola ovih ovdje, kao ovaj francisko debil, jedva da procita naslov....a kamoli nesto vise.
@franciskooo Haj cucni malo mozda naidje kakav vas.......
@franciskooo vehabije ISIL su tvoja draga braca, de malo progledaj ista sranja cinite!
Eto kriminalaca bljak nisu to krimosi to su ubice zlikovci klosari, nekada su kriminalci bili robin hud dodje odozgo s puta sva ulica sretna niti su otimali niti su ubijali fuj ja drzave u kojoj je djeci i babama Kristijan golubovic covjek za narod a turkovic i lafo babuka pa neki elez pelez idoli gdje taj narod ide s mozgom i gdje je zakon skola odgoj nestao?
Nepodrzavam ovo al nikako,sta je starac skrivio ili inace bilo koji drugi povratnik,nije bitna nacijonalnost
Nije valjda serbin na serbina udario provjerite to dobro
Kako to da su poznati policiji i da imaju raspisane medjunarodne tjeralice,a vozaju se okolo iz Srbije u BOsnu i obratno? To znaci da je Drzavna Granicna Sluzba za kurca! Sta oni rade osim sto maltretiraju normalan narod koji ide preko granice? Mater vam.Svima otkaze dati.
Svi uhapšeni od ranije su poznati policiji i za njima je raspisan veći broj međunarodnih potjernica. A likovi se setaju izmedju dvije zemlje kao turisti nezna se ko je jadnija zemlja mi ili Srbija balkasnak bijeda bogova fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
jel ovo tuzlanksa klinika otpustila čovjeka kao stabilnog u bolnicu u Gračanicu i on ovim u Gračanicu umre...i sad oni se pravdaju da je bio star,cccccccc da je pravne države ,sad bi obdukcija da se utvrdi uzrok smrti,pa ako je tromboza ,utvrditi dali je primao zaštitu protiv tromboze,pa ako nije onda ljekara optužiti za ubistvo iz nemara...samo tako se ovi naši doktori mogu natjerati da se uozbilje u poslu koji rade
Ovo nije prvi slucaj u BiH da zvijeri u ljudskom obliku usmrte stare osobe zbog koristoljublja.Iskreno mi je zao bezpomocnog starca,BiH jen puna ovakvih zvijeri koje nemaju ni vjeru ni naciju niti im je ista sveto, sa zvijerima se trba obracunati na naj strozi nacin bez trunke milosti da bi starci mogli u miru provesti svoju starost.
Jadan covjek,zlikovce na kolac odma treba nabit!
Sa ova tri lika (ubice) njihova vlast neka radi šta hoće a ovog našeg objestiti za NUDA. Je lli više dosta, RAT NAM ODUZEO SVAKOM PO 4 GODINE ŽIVOTA NESPOSOBNA DRŽAVA (VLAST) NAM JE ODUZELA SVE OVE GODINE DO SADA. ILI RADITE KAKO TREBA ILI SE NOSITE U VRAŽIJU MATER.
joj da imam neku moć, a sta bi radio ovim nasilnicima bože dragi
@ValcerZaEminu Draga moja zar je potrebno da se sve baš crta, pa o čemu govori moj tekst, 4 godine rata i 22 iza rata i biće barr još 30 godina (u prevodu rat generacijama uzima živote. Posebna priča su poginuli, ranjeni i nestali u ratu. Da si je sada OK?
Strašno! Radi ovakvih slučajeva bih bez razmišljanja potpisao za uvođenje smrtne kazne. Oko za oko, zub za zub.
Evo kako Klix nakuplja gledanost. I onda pusti komentare da se paćenici dobacivaju. A ovamo Deen Talakić je pošteđen svake kritike. O Jenkins Dijanici i da ne govorim. A o Amri Balotelli, ma dajjjj.
Ovo je bilo planski odrađeno da se svali na Bošnjake odnosno selefije, al pošto su uprskali stvar ovi su ih što prije uhapsili
svaka kazna je mala za ovakve