Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
knezevo ce biti jos max. godinu dana, iz pouzdanih izvora znam da uskoro ukidamo shumsku. uz pomoc ratka mladica, skender vakufu ce biti vraceno njegovo ime.
ako su mogli da ukradu citav most, odnosno zeljezne ploce sa mosta, i stave put van funkcije mjesecima (mozda i godinama), sta su dva znaka za njih :)))
interesantno kako nije ilegalno otkupiti saobracajne znakove ili celicne sahtove sa kanalizacije zar ne bi trebala biti zakonska obaveza da otkupljivaci prijave kad im se to donese na prodaju? moze im se dati i novcana nagrada u visini pocinjene stete, koju ce naravno nadoknaditi kradljivac - bilo svojim sredstvima ili radom u nekom zatvoru.
zvanični naziv opstine je Skender Vakuf/Knezevo (ili ako vise volite Knezevo/Skender Vakuf), a to sto bi nacionalisticka bagra voljela da je tako kako ste napisali \"..nakedašnjem Skender Vakufu...\" ne bi nekome ko sebe zeli nazivati \"novinarom\" smjela biti \"cinjenica\", jer TO se ne moze zvati novinarom osim u svom primitivnom okruzenju.
Pa jbt dan zar su ovi znakovi ovako skupi,cuj 2 znaka a steta 300 KM